Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Свеженькие ДТП

• Автор теми Автор теми Smartik
  • Дата створення Дата створення
Это что ж получается, в его голове говно и он считает, что можно ехать слева/посерединке и никто его не должен обгонять? :рл:
пффф
да таких полгорода
нельзя на Жилярди обгонять справа!

первый пошел
:D

А даремно.
Одразу скажу, шо розповім все з подробицями, яких одразу не помітив/не звернув уваги. Це потім, коли вже прокручував в голові подію, щось доаналізував, на щось звернув увагу...
Отже.
Їду по Хмельницького, біля Протона. Десь 50 км/ч. Середина дня, машин понапарковано, з зустрічними роз'їжджаємось впритул. Під правим бордюром стоїть ФВ-транспортер, а за ним метрах в 1,5 чоловік та жінка маргінальної наружності. Він майже обличчям до мене, вона- майже спиною. Зустрічних машин нема. Він їй щось говорить ("три-два-один", чи що? :D ) і, коли я під'їжджаю бличже , вона йде напереріз мені. Йде, не дивиться на мене, а ліва рука та плече напружилися, як у людини, яка бажає закритися від удару. Шансів майже не було. "Майже" - тому що я якимось дивом зупинився, не торкнувшись її - залишилося кілька см. Вилаявся їй вслід, ледве стримався шоб не вискочити за нею. А вона - на протилежний тротуар і чкурнула дворами. І він теж моментально кудись подівся.
Соупадєніє-недумаю)))
Писали, что в Харькове появился новый разводняк. Специально бус паркуют перед пешеходным и специально под колеса кидаются. Так что выходишь, пиздишь обоих и бусу бьешь лобовуху.:курю:

Писали, что в Харькове появился новый разводняк. Специально бус паркуют перед пешеходным и специально под колеса кидаются. Так что выходишь, пиздишь обоих и бусу бьешь лобовуху.:курю:

И что? что ты с лоха возмёшь?

та ладно "появился".
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
хрен знает сколько времени маршрутчики ебанные взяли за моду останавливаться для посадки/высадки аккурат перед стоп линией перегораживая обзор. я даже полицаям заявку делал - ну погоняли денек, потом опять вернулось на круги своя..

Шото ещё нет видива с двадцатью тоннами молока, тонким слоем на трассе...

около 17 против Мисто (клочки) Белый мерин паркетник + хруст на байке. левая бочина мерина мятая, байк соответственно. мусоровоз+больничка+группа поддержки. Хруст стоял на обочине чесал репу и наяривал в телефон. чел в полной экипировке. видимо отделался испугом. притормаживать и фотографировать постеснялся))

около 17 против Мисто (клочки) Белый мерин паркетник + хруст на байке. левая бочина мерина мятая, байк соответственно. мусоровоз+больничка+группа поддержки. Хруст стоял на обочине чесал репу и наяривал в телефон. чел в полной экипировке. видимо отделался испугом. притормаживать и фотографировать постеснялся))

не совсем так.Это было около 15,00.Проезжал буквально через десять минут после ДТП.Как раз скорая забирала пострадавшего.А как сильно пострадал водитель скутера неизвестно.

до сих пор не разъехались возле Миста. Газель полицейская стоит

да,надо было написать что видел это ок.17. сорри за неправильную подачу

инфа от ПП
"Дтп з потерпілими
27 липня 2017, близько 16 години, на вулиці Клочківській біля будинку 190а, трапилась ДТП з потерпілими за участю автомобіля Mercedes-Benz та мопеду марки Viper.
За попердніми данними, водій Mercedes їхав з вулиці Новгородської у бік вулиці Отакара Яроша. В свою чергу водій мопеду рухався попутнім напрямком, та з невідомих причин допустив зіткнення з Mercedesом навпроти будинку 190а по вулиці Клочківській.
В ДТП постраждав водій мопеду.
Його госпіталізовано до 4 лікарні швидкої та невідкладної допомоги ще до приїзду патрульних.
На місці працювала слідчо-оперативна група. Патрульні забезпечували безпеку дорожнього руху під час оформлення ДТП."
5ksk.jpg

6qmq.jpg

Назад
Зверху Знизу