Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Свеженькие ДТП

• Автор теми Автор теми Smartik
  • Дата створення Дата створення
f9306cc8ae6563c2bce37294a90ceed1.jpg

Неудачно развернулся в неположенном месте. Окружная дорога.

Киев сегодня с утра
a8dfac.webp

***** на *****е и *****ом погоняет :D

"Ухудшение условий привело к значительному количеству ДТП утром. Сейчас ситуация меняется к лучшему, дороги убираются, движение нормализуется. По состоянию на 11:00 зафиксировано более 80 ДТП, это при пересменке, при переходе с ночной смены на дневную", - сообщил он.
Полный текст читайте здесь:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
:рл::рл::рл:

Ну нахуя мені твої "сігнальі рігуліровщіка"? Я тобі навів цитату з ПДР України. Не треба ніхуя домислювати. Не треба шукати картинки з "сігналамі рігуліровщіка". Просто прочитай правила... Ще раз прочитай...
Зрозумів? Ні? Ще раз прочитай. Тепер виконуй. Все. *****ць.

Ну нахуя мені твої "сігнальі рігуліровщіка"? Я тобі навів цитату з ПДР України. Не треба ніхуя домислювати. Не треба шукати картинки з "сігналамі рігуліровщіка". Просто прочитай правила... Ще раз прочитай...
Зрозумів? Ні? Ще раз прочитай. Тепер виконуй. Все. *****ць.

*****ц ты упоротый.. :підстолом:

И чо? Таки не нарушил?

***** на *****е и *****ом погоняет :D

:рл::рл::рл:

Вечером уже в новостях передавали, что в Киеве сегодня произошло 178 дтп , ото ребята оторвались пополной:yahoo: 10балные пробки! А выпало , вроде, 10 см снега:D походу в Киеве тоже очень крепкий хозяйственник

ехал 20 мин. назад по Л.Свободы в сторону окружной, мусоровоз снёс остановку тралика АТС которая в сторону Алексеевки. Хорошо что там люди раз в пятилетку содятся. Стоял ещё фольц старый на аварийках и копы.

Сьогодні, близько 08:30, за адресою проспект Людвіга Свободи 35 сталося ДТП без потерпілих. Сміттєвоз ЗІЛ здійснив наїзд на перешкоду, а саме на зупинку громадського транспорту, на щастя поруч з якою нікого в цей час не було. Як стало відомо поліцейським зі слів водія сміттєвозу, той рухався по проспекту Людвіга Свободи в напрямку Лозівеньківського проспекту, як неподалік будинку N35 маршрутне таксі, яке їхало попереду, почало різко змінювати напрямок руху, не включивши покажчик повороту. Щоб уникнути зіткнення з іншими транспортними засобами, водій ЗІЛу переконався, що на зупинці відсутні люди - скерував в неї свій транспортний засіб. На водія сміттєвозу складено протокол про адміністративне правопорушення за ст.124 КУПАП.
hd1dcd.webp

bcah5c.webp

f1gcja.webp

ДТП на Плеханоувской в районе Полевой... тянучка - планируем маршрут (ВК)
ca9ffa.webp

в лесопарке на светофоре догонялки из двух машин, через 10 метров в правом ряду стояло еще три или четыре машины и пилиция. Шо це було - так и не поняла, особых повреждений не увидела :незнаю:

Назад
Зверху Знизу