Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
В Харьковской области в результате ДТП погиб водитель легковушки. Об этом сообщили в пресс-службе полиции.
Авария произошла 21 мая около 02:45 в поселке Савинцы Балаклейского района. По данным стражей порядка, 30-летний водитель автомобиля ВАЗ-2101 совершил наезд на бордюр. В результате столкновения машина перевернулась. Нетрезвый мужчина, который управлял транспортным средством, скончался в машине скорой помощи. Также пострадал 31-летний пассажир, которого медики доставили в больницу. Врачи расценивают состояние пациента как удовлетворительное.
Информация внесена в единый Журнал учета обращений и заявлений. В данный момент силовики устанавливают все обстоятельства произошедшего.
Не-не, копай глубже. Тут такие перспективы открываются
Пусть Voh ответит- подлежит или нет?
А вот теперь поподробнее.
Так понимаю, по твоей логике управляющий транспортным средством без прав - не является водителем и не подлежит проверке на алкоголь.
Подлежит или нет?
Стаття 127. Порушення правил дорожнього руху пішоходами, велосипедистами та особами, які керують гужовим транспортом, і погоничами тварин
Не-не, копай глубже. Тут такие перспективы открываются
Пусть Voh ответит- подлежит или нет?
Стаття 266. Відсторонення осіб від керування транспортними засобами, річковими і маломірними суднами та огляд на стан алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або щодо перебування під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції
Особи, які керують транспортними засобами, річковими або маломірними суднами і щодо яких є підстави вважати, що вони перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції, підлягають відстороненню від керування цими транспортними засобами, річковими або маломірними суднами та оглядові на стан алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або щодо перебування під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції.
Огляд водія (судноводія) на стан алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або щодо перебування під впливом лікарських препаратів, що знижують його увагу та швидкість реакції, проводиться з використанням спеціальних технічних засобів поліцейським у присутності двох свідків.
У разі незгоди водія (судноводія) на проведення огляду на стан алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або щодо перебування під впливом лікарських препаратів, що знижують його увагу та швидкість реакції, поліцейським з використанням спеціальних технічних засобів або в разі незгоди з його результатами огляд проводиться в закладах охорони здоров’я. Перелік закладів охорони здоров’я, яким надається право проведення огляду особи на стан алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або щодо перебування під впливом лікарських препаратів, що знижують її увагу та швидкість реакції, затверджується управліннями охорони здоров’я місцевих державних адміністрацій. Проведення огляду осіб на стан алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або щодо перебування під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції, в інших закладах забороняється.
Огляд осіб на стан алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або щодо перебування під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції, здійснюється в закладах охорони здоров’я не пізніше двох годин з моменту встановлення підстав для його здійснення. Огляд у закладі охорони здоров’я та складення висновку за результатами огляду проводиться в присутності поліцейського. Кожний випадок огляду осіб на стан алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або щодо перебування під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції, у закладі охорони здоров’я реєструється в порядку, визначеному спеціально уповноваженим центральним органом виконавчої влади в галузі охорони здоров’я.
Огляд особи на стан алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або щодо перебування під впливом лікарських препаратів, що знижують її увагу та швидкість реакції, проведений з порушенням вимог цієї статті, вважається недійсним.
Есть некоторая скользкость в формулировках
велосипедиста нужно было тащить в больничку
Переобулся.Какие там у тебя перспективы открываются?
Есть некоторая скользкость в формулировках, но получается, что по букве закона велосипедиста нужно было тащить в больничку, а не в драггер заставлять дышать. Как я и написал выше.
В Харькове медики спасли иностранного студента из запертого автомобиля.
Как сообщили в Центре экстренной медицинской помощи и медицины катастроф, 20 мая медикам «скорой» поступил вызов к 22-летнему студенту - иностранцу, который находился в автомобиле в течение 12 часов, в котором его закрыли друзья.
С диагнозом «тепловой удар», молодого человека госпитализировали в Областную клиническую больницу.
«Помните, забавы могут стоить жизни», - отметили медики.
Сегодня в 16-00 на улице Пушкинской-32 столкнулись Volkswagen и мотоцикл Kawasaki Ninga.
По информации пресс-службы патрульной полиции, с места аварии в больницу был доставлен мужчина, управлявший мотоциклом.
В обстоятельствах столкновения разбиралась следственно-оперативная группа.
студент мароканец? не удивлюсь, если авто не был заперт и он в трансе сидел все это время.В Харькове медики спасли иностранного студента из запертого автомобиля.
Вы не внимательно тему читаетеКопы ехали НА КРАСНЫЙ !
студент мароканец?
Подливаем гавнеца, в огонь, кто виноват а кто прав
Это про Гагарина с копами![]()
В Харьковской области в результате ДТП погиб водитель легковушки. Об этом сообщили в пресс-службе полиции.
Авария произошла 21 мая около 02:45 в поселке Савинцы Балаклейского района. По данным стражей порядка, 30-летний водитель автомобиля ВАЗ-2101 совершил наезд на бордюр. В результате столкновения машина перевернулась.
Ой, мне админ харьковской автогруппы, пол дня доказывал, что на желтый ебашить нормально, потому что 1.4)))же раза три это ****ецо подливали
Подливаем гавнеца, в огонь, кто виноват а кто прав
Это про Гагарина с копами![]()