Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Свеженькие ДТП - Part 3

• Автор теми Автор теми Smartik
  • Дата створення Дата створення
Та в тому то й справа, що всі інші учасники руху зупинились, лише таксюк продовжив рух. Можна скільки завгодно казати про те, що йому не було видно копів. Але його проблема в тому, що він вважав себе розумнішим за інших бовдурів, які пропускали копів. Бо пер наче танк, і запізно почав гальмувати. Відчуття самозбереження мабуть не працює, коли справа від нього почали гальмувати інші учасники руху.
Хоча копів може виправдати лише звукова сирена. Червоних маячків не було.

зато видчуття само.....ння заипись работает у "мигающих", ****ячить поперёк потока машин-это надо уметь. причём, подъехав пересечению начал дёргаться-то ли газовать, то ли тормозить.

ты,

коней хоч пожалейте.... по поводу удостоверений-стажа - там все гуд. как и все остальное у нас ((

а по-делу? откуда насчитал десятерых пропускающих :ги:

коней хоч пожалейте.... по поводу удостоверений-стажа - там все гуд. как и все остальное у нас ((

ну если как всё остальное, тогда всё ясно. права дали в пту, так и лежали до похращень

ту ХрУЙ - не устал давить кнопки жалобы, бык? ты типичный унылый кнопкодав.:іржач:

а по-делу? откуда насчитал десятерых пропускающих :ги:

ну если как всё остальное, тогда всё ясно. права дали в пту, так и лежали до похращень

ту ХрУЙ - не устал давить кнопки жалобы, бык? ты типичный унылый кнопкодав.:іржач:

Первый и последний раз отвечу неадеквату....потом в игнор:фак:

10 - десяток.
Посчитай сколько авто притормозило и пропускало в момент пересечения копами перекрестка?

Ну что он ***** - это видно издалека.
А что за Святослав?
1227137473.jpg

Святосла́в І́горович, також відомий як Святосла́в Хоро́брий (нар. 935, Київ, Київська Русь — †березень 972, Микільське-на-Дніпрі, Київська Русь) — руський князь, державний діяч, політик і військовик з династії Рюриковичів. Великий князь Київський, правитель Русі (945, самостійно з 964–972). Син князя Ігоря і його дружини, княгині Ольги. Батько Володимира Великого, дід Ярослава Мудрого. Проводив активну зовнішню політику, значно розширивши територію держави. Підкорив волзьких булгар, аланів, радимичів, в'ятичів. Спричинив занепад Хазарського каганату[2] та Першого Болгарського царства[3].

О, хоспади....

dgr, а як на мене, то звичайний довбойоб :)

• Це лайк!
Реакції: Guba
И я поздоровкаюсь на всякий случай. А то наверно уже и забывать меня стали. )))))

здарова! :пиво: давненько тебя не видно было.. как сам в целом? :ги:

Да вот как-то не захаживал в автоветку..... Замотался совсем. Теперь видимо опять буду сидеть круглосуточно тут. )))))
Работу поменял - появилась возможность. ))))

Хотя меня местные модеры выгонят. Скажут что не мой раздел. ))))))

Назад
Зверху Знизу