Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Свеженькие ДТП - Part 2

• Автор теми Автор теми Smartik
  • Дата створення Дата створення
На нерегульованих переїздах виїздів автомобілів під забороняючий світловий/звуковий сигнали трохи менше ніж дофігіща, просто багатьом "везе".
Це Ваша фантазія. Як і моя, про те, що вантажівка рухалась дотримуючись ПДР. Тому я й кажу, що не потрібно так бурно реагувати на те, чого не знаєш напевно.

Вчера на клочковской, деваха сидела посереди дороги, нога в крови была, сама в адеквате, говорила по телефону, уходить с проезжей части отказывалась, говорила, что ей и там хорошо.. Почему сидит не сказала

за патлы и на обочину

4. На нерегульованих переїздах виїздів автомобілів під забороняючий світловий/звуковий сигнали трохи менше ніж дофігіща
А как это - на нерегулируемых, и со светофорами/звуковыми сигналами???

час назад на Гер. Труда перед ОККОвской развилкой в левом ряду по движению от моста шевроде (видать сильно торопился) сильно догнал чего-то, чего-то вроде не сильно пострадал

А как это - на нерегулируемых, и со светофорами/звуковыми сигналами???

Під нерегульованим переїздом розуміється перетин автомобільної дороги та залізничної колії без наявності чергового по переїзду і шлагбауму (часто на переїздах з черговим пишуть, що це є пост ДАІ), лише автоматична світлова/звукова сигналізація.

на богдана хмельницкаво у моспроса таксоланаз с субариком **** к **** дружба врозь. Таксо сдавал задом для разворота шоле :confused:

Ну ніфіга собі "подряпали"?! Кабіну в хлам (що в "кошарі" не знаю).
ниче ниче ...кабриолет сделают, и на южное направление поставят.
и будут катать с ветерком))

"в кошар1" ..это в мемориз)))))))))

тепловозник красавец.

час назад на Гер. Труда перед ОККОвской развилкой в левом ряду по движению от моста шевроде (видать сильно торопился) сильно догнал чего-то, чего-то вроде не сильно пострадал

Это "чего-то" был мерседес. За рулем шевроле была дамочка.

4. На нерегульованих переїздах виїздів автомобілів під забороняючий світловий/звуковий сигнали трохи менше ніж дофігіща, просто багатьом "везе".
На нерегульованих переїздах немає світлових або інших сигналів.

Назад
Зверху Знизу