4000 грн на місяць

Свастика

• Автор теми Автор теми CesarGeorgiy
  • Дата створення Дата створення

...

• Фашистський символ

Голосів: 25 41.0%
  • Індоєвропейський солярний символ

Голосів: 26 42.6%
  • Свій варіант

Голосів: 10 16.4%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    61
Посилання видалено

от щойно надибав.

Кому ліньки по нету лазити, тому лінків зараз пошукаю!! Щоб не було такого тіпу: "мій дід.. проти свастики.." Ви спитайте в дідів спочатку чи в сорочці вишитій вони на війну йшли!! І що на тій сорочці вишито було!!

Ну в декого діди йшли на війну в фофудьї

Посилання видалено

от щойно надибав.

Кому ліньки по нету лазити, тому лінків зараз пошукаю!! Щоб не було такого тіпу: "мій дід.. проти свастики.." Ви спитайте в дідів спочатку чи в сорочці вишитій вони на війну йшли!! І що на тій сорочці вишито було!!
Да мне и спрашивать не надо. Он не шел а ехал. В гимнастерке и шлемофоне. Вышивок не было ни там ни там.

Шоб вы знали, в НКВД и танковые части были :-)

Добре, що не в заград отрядє з кулеметом!!

Скажіть, CesarGeorgiy, а що сказав би ваш дід, чи скоріше прадід, коли б побачив на вас свастику? Мій дід нічого, мовчки б пристрелив. На війну він йшов уже офіцером-льотчиком.

Скажіть, CesarGeorgiy, а що сказав би ваш дід, чи скоріше прадід, коли б побачив на вас свастику? Мій дід нічого, мовчки б пристрелив. На війну він йшов уже офіцером-льотчиком.

Ех, пане, ви так і не зрозуміли, що я мав на увазі!! Малюночок в моєму пості бачили?

Ех, пане, ви так і не зрозуміли, що я мав на увазі!! Малюночок в моєму пості бачили?
Та ні зрозумів. А чого ви так зациклилися на цій свастиці?

Носіть краще таке. І красиво і непровокативно.

Останнє редагування:
Та ні зрозумів. А чого ви так зациклилися на цій свастиці?

Носіть краще таке. І красиво і непровокативно.

А до чого тут провокація? Свастика старовинний символ!!! Чи ви хочете сказати, що через те, що одні придурки взяли його для своїх корисних цілей, а не знають власної історії, я мушу своїх предків зріктись?

А до чого тут провокація? Свастика старовинний символ!!! Чи ви хочете сказати, що через те, що одні придурки взяли його для своїх корисних цілей, а не знають власної історії, я мушу своїх предків зріктись?

Так і уявляю наших предків, які гордо ходять обвішані свастикою. Я ж писав, що наразі свастика викликає тільки одні чіткі і певні асоціації - німецький нацизм. Носити свастику, маючи навіть благі наміри, це свідомо або несвідомо провокувати. Я зрозуміло пояснив свою позицію?

Оце сорочка мого прадіда!

Останнє редагування:
Так і уявляю наших предків, які гордо ходять обвішані свастикою.
Та от уявіть!! Так і було! І не тільки нащі!
Я зрозуміло пояснив свою позицію?

Ви бачили малюночок з вишивкою? Що там може провакувати? Таке провокує лише дибіла!

Посилання видалено

По темі про знак Сонця!!

Гарна, і де тут свастика? Носіть на здоров'я.
Бо дід мій не 500 років тому жив, а в 20му сторіччі... Тому і нема там свастики, а на рошниках і повоєнний час вишивали!! На весільних рушниках це неодмінний атрибут!

Назад
Зверху Знизу