Постійний збір на дрони FPV для ЗСУ
Закидуй дві гривні!
FPV-дрони змінюють хід війни
Змінюй хід війни!

Судьба обличителя "сотрудничавших с фашистами" - учиться у "Старшего Брата"

🔴 16:51 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • Автор теми trilobit
  • Дата створення

trilobit

T
  • 🔴 16:51 Повітряна тривога в Харків.обл.
Судьба обличителя "сотрудничавших с фашистами" - учиться у "Старшего Брата"

Как же повезло нам, что "гитлеровать" наших националистов можно безопасно. У нашего большого северного соседа, например, дело обстоит несколько хуже:

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
, автора книг "Время Сталина", "Великая оболганная война", "За что Сталин выселял народы?" ИГОРЯ ВАСИЛЬЕВИЧА ПЫХАЛОВА.

В 18 часов 30 минут у подъезда своего дома на Игоря напали двое неизвестных лиц кавказской наружности. Игорю сломали нос и нанесли травмы. На шум и крики соседей нападавшие сбежали с места происшествия.

Задолго до этого после отказа Генпрокуратуры в выдаче журналиста на территорию Ингушетии за изложенную Игорем неугодную в отношении вайнахов справедливую информацию об их предательской деятельности в годы Великой Отечественной войны, ему по телефону неоднократно угрожали.

После обследования в травматологическом пункте Игорем было написано заявления о возбуждении уголовного дела по факту нападения на него.​

И ведь историк Пыхалов не единственный, другой пример мы обсуждали не далее как два месяца назад

64ea02e4ee66.jpg

Взагалі депортація - форма геноциду. Виправдання геноциду - це виправдання злочину проти людства що само по собі є формою пропаганди людиноненависницької ідеології+кримінально каране розпалювання міжнаціональної ворожнечі.

Взагалі депортація - форма геноциду. Виправдання геноциду - це виправдання злочину проти людства що само по собі є формою пропаганди людиноненависницької ідеології+кримінально каране розпалювання міжнаціональної ворожнечі.
Вах!!!
Ось справжні взірці людинолюблячої ідеології.
1. Одна, єдина, неподільна, від Карпат аж до Кавказу самостійна, вільна, демократична Україна — республіка робочих людей.
2. Усі люди — твої браття, але москалі, ляхи, угри, румуни та жиди — се вороги нашого народу, поки вони панують над нами й визискують нас.
3. Україна для українців! Отже, вигонь звідусіль з України чужинців-гнобителів.
4. Усюди й завсігди уживай української мови. Хай ні дружина твоя, ні діти твої не поганять твоєї господи мовою чужинців-гнобителів.
5. Шануй діячів рідного краю, ненавидь ворогів його, зневажай перевертнів-відступників — і добре буде цілому твоєму народові й тобі.
6. Не вбивай України своєю байдужістю до всенародних інтересів.
7. Не зробися ренегатом-відступником.
8. Не обкрадай власного народу, працюючи на ворогів України.
9. Допомагай своєму землякові поперед усіх, держись купи.
10. Не бери собі дружини з чужинців, бо твої діти будуть тобі ворогами, не приятелюй з ворогами нашого народу, бо ти додаєш їм сили й відваги, не накладай укупі з гнобителями нашими, бо зрадником будеш.
М.Міхновський

Ось іще про розпалюванні міжнаціональної любові
"Національні меншини поділяються на: а) приязні нам... б) ворожі нам москалі, поляки, жиди... а) мають однакові права з українцями, уможливлюємо їм поворот на їх батьківщину; б) винищування в боротьбі зокрема тих, що боронитимуть режиму; винищування головно інтелігенцію, якої не вільно допускати до ніяких урядів, і взагалі унеможливлюємо продукування інтелігенції, себто доступ до шкіл і т. д. Напр., т. зв. польських селян асимілювати, усвідомлюючи їм, що вони українці, тільки латинського обряду... Проводирів нищити, жидів ізолювати, поусувати з урядів, щоб уникнути саботажу, тим більше москалів і поляків. Наша влада повинна бути страшна для її противників. Терор для чужинців-ворогів і своїх зрадників" (Арх. спр. #376, т. 6, с. 294-302). В брошюрі ОУН "Нація як спеціес" указувалось: "Право до української землі, українського імені і української ідеї мають тільки українці... Мішані подружжя поборюємо і мусимо знищити можливість їх повстання. Сам факт їх існування чи творіння вважаємо злочином національної зради" (Арх. спр. #76, т. 6, с. 1-8).

sniper85
Найцікавіше що я цього не читаю, на відміну від вас. Дивно, правда?
П.С. Де посилання?

sniper85
Найцікавіше що я цього не читаю, на відміну від вас. Дивно, правда?
П.С. Де посилання?
1. Ні, не дивно.:)
2. На що посилання? На Міхновського, чи на інструкції Бандери? Які б посилання я зараз не вивісів, Ви скажете, що то є кадєбєшна хфальшивка.

Останнє редагування:
А ось мені дивно. Може ви і є радикальний націоналіст. "Майн Кампф" вже читали? Я навіть і не збираюся.

2. На що посилання? На Міхновського, чи на інструкції Бандери?

Посилання на "інструкції Бандери" взагалі не побачив. Хоча дякую за цікаві посилання на інші "твори", я про такі навіть не знав. Подивлюся, відповім.

Які б посилання я зараз не вивісів, Ви скажете, що то є кадєбєшна хфальшивка.
Це наказ, прохання чи благання? ;)

Вах!!!
Ось справжні взірці людинолюблячої ідеології.

А шо тебе не нравится?
Для национально-освободительных тезисов очень даже ничего...

Может этот пункт смущает?

2. Усі люди — твої браття, але москалі, ляхи, угри, румуни та жиди — се вороги нашого народу, поки вони панують над нами й визискують нас.

Так читай внимательно...

А шо тебе не нравится?
Для национально-освободительных тезисов очень даже ничего...

Может этот пункт смущает?

Так читай внимательно...
До речі, помітив як цікаво - злочини Сталіна виправдовують Бандерою. А потім що? Гітлера виправдовуватимуть Пілсудським? Цікаво, як Бандера стосується депортації цілих народів у т.ч. їх окремими представниками - героями війни?

До речі, помітив як цікаво - злочини Сталіна виправдовують Бандерою. А потім що? Гітлера виправдовуватимуть Пілсудським? Цікаво, як Бандера стосується депортації цілих народів у т.ч. героїв війни?
Ви в карти на гроші ніколи не грали?;)

там , у професійних кидал є такий термін- "вольт, або передьоргування" ( не знаю, як правильно перекласти )

Щоб любу подію назвати злочином, потрібен суд. Сталіна вже визначили злочинцем ? ОБСЕ - це суд?
Я, на початку 90-х був радикальніший, ніж Корчиинський, але повернувшись на Україну с жалем зрозумів, що всі наші шароварні патріьоти нічого, крім сорочок вишиванок, боротьбою з москальским песячим язіком запропонувати не можуть. На ненависті до минулого вперед їхати неможливо. Замість того, щоб будувати сильну державу, розвивати освіту та новітні технології в науці- РУХ почав займатися бізнесом, та й усі "радикальні" націоналісти виявилися ради кальні. ;) Вкрасти, попиляти бабло, збанкрутувати завод і потім його продати, не платити гроші робітникам та бюджетникам, дерибан землі та державної власності- ось на що тільки і здатні апологети "солов'їної". Як гриби-поганки після дощу за 20 років виросло кілька десятків тисяч вчених докторів історичних, та мовознавських наук, зафундовано тисячі фондів- сприяння розвитку мови та культурної спадщини діяспори....тощо. І все це діється під вереск про злодія-Сталіна, гноблення катерин клятими москалями, та прожектів щоб на халяву у сусідів урвати. Я не захищаю та боготворю Сталіна. Я всього навсього вважаю, що комуністи, на відміну укронаців, через кров створювали та будували. А наші поцрийоти можуть тільки красти, красти, красти, красти.....

А шо тебе не нравится?
Для национально-освободительных тезисов очень даже ничего.....
Я бы даже сказал- заебись. Сплошные людоведы и душелюбы, бля, не то шо людиноненависти-украйиножэры...:іржач:

Мова йде про відношення до його(Сталіна) дій. Не про покарання(поки що), а до його дій. Його методів побудови держави та суспільства. Його загарбницької політики.

Для цього суд не потрібен...

Так шо пуля тут ні до чого ...

Я всього навсього вважаю, що комуністи, на відміну укронаців, через кров створювали та будували.

Що вони будували? Кому це було потрібно? І яка ціна була тої "побудови"?

Тобі наприкінці 80-х не було видно ?
"ми строіли, строілі і, наконец, построілі" (с) Чєбурашка.

Мова йде про відношення до його(Сталіна) дій. Не про покарання(поки що), а до його дій. Його методів побудови держави та суспільства. Його загарбницької політики.

Для цього суд не потрібен....
Можна більш детально- що саме Сталін "загарбав"? :)
І ще, порівняльну характеристику ідеології розбудови держави Сталіним на противагу Донцову , Міхновському та Бандери? (як ідеологів)

Останнє редагування:
Ви в карти на гроші ніколи не грали?;)

там , у професійних кидал є такий термін- "вольт, або передьоргування" ( не знаю, як правильно перекласти )

Щоб любу подію назвати злочином, потрібен суд. Сталіна вже визначили злочинцем ? ОБСЕ - це суд?
Я, на початку 90-х був радикальніший, ніж Корчиинський, але повернувшись на Україну с жалем зрозумів, що всі наші шароварні патріьоти нічого, крім сорочок вишиванок, боротьбою з москальским песячим язіком запропонувати не можуть. На ненависті до минулого вперед їхати неможливо. Замість того, щоб будувати сильну державу, розвивати освіту та новітні технології в науці- РУХ почав займатися бізнесом, та й усі "радикальні" націоналісти виявилися ради кальні. ;) Вкрасти, попиляти бабло, збанкрутувати завод і потім його продати, не платити гроші робітникам та бюджетникам, дерибан землі та державної власності- ось на що тільки і здатні апологети "солов'їної". Як гриби-поганки після дощу за 20 рокік виросло кілька десятків тісяч вчрних докторів історичних, та мовознавських наук, зафундовано тисячі фондів- сприяння розвитку мови та культурної спадщини діяспори....тощо. І все це діється під вереск про злодія-Сталіна, гноблення катерин клятими москалями, та прожектів щоб на халяву у сусідів урвати. Я не захищаю та боготворю Сталіна. Я всього навсього вважаю, що коммуністи, на відміну укронаців, через кров створювали та будували. А наші поцрийоти можуть тільки красти, красти, красти, красти.....
Це несерйозно, такий рівень дискусії мене просто ображає. Щось на це відповісти - це те саме що замінити сторони і назви у цьому вашому коментарі на протилежні, от і все. А я цього не хочу. Є факти, хай люди і роблять висновки - чи є злочином проти людства депортація народів, голодомор і таке інше.

Що вони будували? Кому це було потрібно? І яка ціна була тої "побудови"?

Тобі наприкінці 80-х не було видно ?
"ми строіли, строілі і, наконец, построілі" (с) Чєбурашка.

Потрібно- людям. Я й досі живу в квартирі, збудованій клятими кривавими комуняками в мікрорайоні Салтівка в якому проживає майже 200000 , і який збудований всього за 10 років.
Наприкінці 80-х я думав, що в 2000 році ми висадимось на Марсі.
напочатку 90-х я відстрілювався від фідаїнів в Нагорному Карабахі.

Є факти, хай люди і роблять висновки - чи є злочином проти людства депортація народів, голодомор і таке інше.
Факти- це фотографії , які були зроблені в 20-х років у Поволжі та США і які видавали за українські? А може "книга пам'яті- в яку записують як вмерлих від голоду 33 року цілі селища людей, що живуть зараз?
Депортації тільки в СРСР були під час війни?
Таке інше це що?

Це несерйозно, такий рівень дискусії мене просто ображає. .
"Микола, ти шо, обідився??" (с):D

А ось мені дивно.

"Майн Кампф" вже читали? Я навіть і не збираюся.
А мені- ні. В психології є такий термін "витіснення". Ця дія властива людям, хворим на психопатію. Пам'ять каже- "Це було". а розум каже :"не може такого бути!!!" Тому часто психопат не пам'ятає своїх злочинів, або не вважає свої дії за злочин. Особливо це проявляється, коли укронацистам показують , що вони натворили на Волині в 43-44 роках. Можна цілі документальні фільми знімати для студентів факультету психіатрії про реакцію та припадки цих людей.
2. Щодо "майн кампф"- то я цей твір читав, так само як и Міхновського, Леніна, Бандеру, Сталіна, Жаботинського, Розенберга, Маркса, Єнгельса, Бердяєва, Фройда, Юнга, Виготського .. і ще кілька тисяч різних книг та авторів...... Я викладаю філософію та історію, тому повинен знати не тільки верески політичних супротивників- хто є більша "кака", а й те, що вони реально писали та робили.

Останнє редагування:
Потрібно- людям. Я й досі живу в квартирі, збудованій клятими кривавими комуняками в мікрорайоні Салтівка в якому проживає майже 200000 , і який збудований всього за 10 років.
наприкінці 90-х я відстрілювався від фідаїнів в Нагорному Карабахі.

"Якщо б не було комуністів, то цих квартир не було б, нє?"
А якже там, де не було самих комуністів?

А шо, у 80-х був привід про "що в 2000 році ми висадимось на Марсі". Це хвороба ще 60-70-х років.
За період радянської влади якісних змін в ракетній техніці(помітних для людського ока) не відбулось. Тільки кількісні.

Наприкінці 90-х як хто? "Радянський офіцер", чи хто.
Чи "робота така" була. У кожного своя.

наприкінці 90-х я відстрілювався від фідаїнів в Нагорному Карабахі.

Факти- це фотографії , які були зроблені в 20-х років у Поволжі та США і які видавали за українські? А може "книга пам'яті- в яку записують як вмерлих від голоду 33 року цілі селища людей, що живуть зараз?
Депортації тільки в СРСР були під час війни?
Таке інше це що?

"Микола, ти шо, обідився??" (с):D

А мені- ні. В психології є такий термін "витіснення". Ця дія властива людям, хворим на психопатію. Пам'ять каже- "Це було". а розум каже :"не може такого бути!!!" Тому часто психопат не пам'ятає своїх злочинів, або не вважає свої дії за злочин. Особливо це проявляється, коли укронацистам показують , що вони натворили на Волині в 43-44 роках. Можна цілі документальні фільми знімати для студентів факультету психіатрії про реакцію та припадки цих людей.
2. Щодо "майн кампф"- то я цей твір читав, так само як и Міхновського, Леніна, Бандеру, Сталіна, Жаботинського, Розенберга, Маркса, Єнгельса, Бардяєва, Фройда, Юнга, Виготського .. і ще кілька тисяч різних книг та авторів...... Я викладаю філософію та історію, тому повинен знати не тільки верески політичних супротивників- хто є більша "кака", а й те, що вони реально писали та робили.
1. Дуже цікаво як ви в серединні відповіді мені фактично - мабуть підсвідомо - відповіли самі собі.
2. Ви пам'ятаєте тисячі книг? Вибачте, але я у цьому дуже сумніваюся, як і у тому що освічена людина що себе поважає опускатиметься до спроби особистісних образ з яких ви одразу почали.
Думаю тут треба поставити крапку.

Ще раз повторюю - не для Снайпера 85 - тема про депортації. Чи можна карати людей за національною ознакою? Взагалі будь які такі звинувачення - особливо після війни - є по суті розпалюванням міжнаціональної ворожнечі. Той хто це підтримує - пропагує нацизм

"Якщо б не було комуністів, то цих квартир не було б, нє?"
А якже там, де не було самих комуністів?

А шо, у 80-х був привід про "що в 2000 році ми висадимось на Марсі". Це хвороба ще 60-70-х років.
За період радянської влади якісних змін в ракетній техніці(помітних для людського ока) не відбулось. Тільки кількісні.

Наприкінці 90-х як хто? "Радянський офіцер", чи хто.
Чи "робота така" була. У кожного своя.
1. Не було б... зараз же немає комуняків і дешевого житла на сотни тісяч квартир за 10-15 років ніхто не будує. З 1991 року у Харкові збудували три!!! станції метро. І жодного житлового мікрорайону.
2. Миша, тобі не зрозуміти.
3. Як ахвіцер (командир роти). Нас поставили розбороняти азерів та ар. Вони лупили один по одному- а ми між ними ловили, що попадеться... і паралельно біженців від різанини рятували - вірмен від азербайджанців, азерів від вірмен. Я беспосередньо щей відновлював будинки, які розвалилися в 1989 році від землетрусу, вдень будуєш, а вночі по тобі з темноти стріляють борці за національну гідність проти радянської акупацеї.

2. Ви пам'ятаєте тисячі книг?

Думаю тут треба поставити крапку.

Ще раз повторюю - ... тема про депортації. Чи можна карати людей за національною ознакою?
1. Ага. Не напам'ять, але за суттю так.
2. (знизує плечами) ставте, кто Вам заважає?
3. Запитайте у американців японського походження;) Правда , коли їх усіх у концентраційні табори до кінця війни депортували, то ті японці не воювали беспосередньо проти американської влади, як це робили татари та чечени проти радянської, на стороні ворога...

Интернирование японцев в США — насильственное перемещение в специальные лагеря около 120 тысяч японцев (из которых 62% имели американское гражданство) с западного побережья США во время Второй мировой войны. Около 10 тысяч смогли переехать в другие районы страны, остальные 110 тысяч были заключены в лагеря, официально называвшимися «военными центрами перемещения». Во многих публикациях данные лагеря называют концентрационными.

Президент Франклин Рузвельт санкционировал интернирование, подписав 19 февраля 1942 года Чрезвычайный указ № 9066, который разрешал военным властям определить «зоны выселения» и перемещать из них любых лиц. В результате все граждане японского происхождения были выселены с тихоокеанского побережья, в том числе из Калифорнии и большей части Орегона и Вашингтона, в лагеря для интернированных. В 1944 году Верховный суд США подтвердил конституционность интернирования, аргументировав это тем, что ограничение гражданских прав расовой группы допустимо, если того «требует общественная необходимость».
https://ru.wikipedia.org/wiki/Интернирование_японцев_в_США

Останнє редагування:
Ну вот, ещё одного несогласного со священными либеральными, антисоветскими и антироссийскими мнениями избили. Однако ждём, когда Зе Таймс напишет про очередной вопиющий факт подавления свободы слова в России со стороны действующей власти.

А ведь как хорошо всё начиналось в девяностых
pyhalov_liber.jpg

3. Як ахвіцер (командир роти). Нас поставили розбороняти азерів та ар. Вони лупили один по одному- а ми між ними ловили, що попадеться... і паралельно біженців від різанини рятували - вірмен від азербайджанців, азерів від вірмен.
Пан охвіцер так ви де служили? В ВВ? Те що творили ваші хлопці(ВВ-ники) в Нагорному Карабасі по другому як етнічними чистками та мародерством не назвеш. Ви вже вибачайте.... але ВВ воювали на боці азейбарджану проти арменії замість підтримання миру, чи не так?Я дозволю собі пару цитат від "Меморіалу":
"В распоряжении общества «Мемориал» имеются доказательства, что действия военной комендатуры района чрезвычайного положения НКАО и прилегающих районов, подчиненных ей внутренних войск МВД СССР не соответствовали Закону СССР «О правовом режиме чрезвычайного положения». Имеющиеся данные свидетельствуют не только о грубом нарушении закона военными властями, но и о творимом ими беззаконии. Производились административные аресты без постановления об аресте и даже протокола о задержании. Людей штрафовали на 500-1000 рублей только за отправку телеграммы с жалобой в адрес Верховных Советов СССР и Армении, .... обыски в домах часто производились в отсутствие понятых и хозяев домов. Операции по проверке паспортного режима в деревнях сопровождались мародерством, насилием над мирным населением, порчей имущества. Имели место многочисленные случаи избиений, нанесения тяжких телесных повреждений гражданам. В результате неправомерного применения военнослужащими оружия получали ранения и гибли мирные жители.Так, например, 24.05.90 года в Степанакерте в ответ на нападение неизвестных лиц на военный патруль военнослужащие, расквартированные в городе, произвели карательную акцию, стреляя по жилым домам и избивая прохожих. В результате много людей получили ранения (в том числе и огнестрельные), 1 мирный житель погиб."

Я вже мовчу про блокування військами ВВ поставок продовольства в Степанакерт та нагорний карабах. Про заборону військовою комендатурою евакуаціїї хворих та поранених мирних жителів та біженців із Степанакерту.

І це було вже в 1990-1991р. до чого тут-
Я беспосередньо щей відновлював будинки, які розвалилися в 1989 році від землетрусу, вдень будуєш, а вночі по тобі з темноти стріляють борці за національну гідність проти радянської акупацеї.
А ось тут звагалі якась херня- Я був в Спітакі в 1989. Стройбатівіців(де я служив) було багато, ЖДБ також але звичайних солдатів, а тим більше ВВ-ків, та ще й щоб вони щось будували....:eek::іржач::іржач: До того-ж землетрус був раніше в 1988 і в 1989 ніхто там не стріляв хіба-шо по мародерам, навіщо ля-ля....

РУХ почав займатися бізнесом, та й усі "радикальні" націоналісти виявилися ради кальні. ;) Вкрасти, попиляти бабло, збанкрутувати завод і потім його продати, не платити гроші робітникам та бюджетникам, дерибан землі та державної власності- ось на що тільки і здатні апологети "солов'їної". А наші поцрийоти можуть тільки красти, красти, красти, красти.....
это даже не глупость это.... РУХ то зачем приплетать? Давайте посмотрим на ху из ху .
Кто такой Кравук- Председатель президиума Верховного совета УССР.
Лазаренко- второй секретарь Днепропетровского обкома КПСС
Кушнарев- третий секретарь Коминтерновского райкома ВЛКСМ

Продолжать? При чем тут рух и руховцы? Покажите хоть одного руховского миллиардера.... Куда не кинь - везде коммунистические выкормыши. Коррупция в Украине тянется со времен КПСС и разцвела именно благодаря коррумпированным партийным функционерам КПСС.

Останнє редагування:
Пан охвіцер так ви де служили? В ВВ? ....

это даже не глупость это.... РУХ то зачем приплетать? .....
1. Я десь писав, що служив у ВВ???:eek:
(
Я дозволю собі пару цитат від "Меморіалу":
далі нічого писати не хочу, тому що суцільна маячня почерпнута з газет накшталт "Масковьский камсамолець")
2. Задайте самі собі питання і дайте відповідь- куди подівся РУХ, за яким наприкінці 80-х йшли мільйоні українців?

Назад
Зверху Знизу