Ойтишнег
О
Папізді щє в мене, сачінітєльніца тупорила***** (****** українською) то твоя матінка була.

Воно вже видно, в яке пту тебе не взяли, чому, та що ти там в сачєнєнії накалякала.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Папізді щє в мене, сачінітєльніца тупорила***** (****** українською) то твоя матінка була.
При чем здесь ваши незаработанные и незаслуженные стипендии?
Как раз мораль такова - руки-ноги есть, свободное время тоже - гоу работать.
І што будєт?Папізді щє в мене, сачінітєльніца тупорила
Вы *********?Милая, я уже давно не студенткО.
Та мені якось ***** на пєтю, хтоб він не бувІ што будєт?
Ти обідєшья і уйдєшь ібо гЄни нікчьомні?
Петя всьо равно *** - можешь начінать убівацца головой аб стєну.
Вы *********?
Иначе мне как-то обращение не очень понятно.
Должен то он должен, но была ли работа для него ?.
Для тех кто хочет стартануть в IT - выпал отличный шанс!
"Объявлен конкурс на замещение вакантной должности ведущего специалиста программного обеспечения администрации Холодногорского района Харькова!
Как уточнили в администрации, оклад, на который может рассчитывать специалист по программному обеспечению, составляет 1 тыс. 723 грн. "Но доход специалиста может быть увелчен за счет надбавок за достижения в труде, а также надбавок за ранг. Но их дают не сразу, надбавки нужно заслужить. Работавший ранее специалист ушел на пенсию", - прокомментировали в администрации."
По материалам
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Я там тобі вище рецепт вже виписала - виконуй с разбєгy, саплячОкА от малограмотні петеушнеці, які понад міру вийобуються, мене трохи дратують.
І што будєт?
Ти обідєшья і уйдєшь ібо гЄни нікчьомні?
Петя всьо равно *** - можешь начінать убівацца головой аб стєну.
Вы *********?
Иначе мне как-то обращение не очень понятно.
Шотакоє, пєтін *** тобі вже несмачний?Бо пєтя прийшов та пішов
Для дівчинки, яка ще нещодавно ходила до бурси, ти занадто балакучаЯ там тобі вище рецепт вже виписала - виконуй с разбєгy, саплячОк
Дєвачка не звикла до такого зверненняЕсли не совсем понятное для Вас обращение, почему сразу пытаетесь унизить?
Я не обижаю зря людей.
Я не *********.
Точно бурсітєтская дєвачкаШотакоє, пєтін *** тобі вже несмачний?
Чі маскіровочка на мєцності?
Для мальчіка який послухав Поддерев'янського, полистав Жадана та Карпу і якогось *** вирішив, що пише неповторним стилем, ти занадто довбойоб.Для дівчинки, яка ще нещодавно ходила до бурси, ти занадто балакуча
Милая, я уже давно не студенткО.
Аминат, у вас красивые плечи.
Ни дети, ни пенсионеры, ни студенты, ни больные, ни здоровые.
Тут никто никому не нужен...
сколько лет?
Оооо! С прозрением.
А еще позже ты поймешь что не только тут а вообще везде "спасение утопающих, дело рук самих утопающих".
Що ти там собі нафантазувала щодо мене - то твої полові складнощі та труднощіДля мальчіка який послухав Поддерев'янського, полистав Жадана та Карпу і якогось *** вирішив, що пише неповторним стилем, ти занадто довбойоб.
Харе ганьбитися, а то дядя Арсен Собаков буде тебе грати сьогодні в армянський квач.
мне сколько лет?
Или сколько лет я уже не студентка?:спорт4:
и кручу землю к свету![]()
Що ти там собі нафантазувала щодо мене - то твої полові складнощі та труднощі
Хоча по семантиці ти або хабалка з барабану, або звідтіля ж торгаш