Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Строительство станции "Проспект победы"

• Автор теми Автор теми АФОНЯ!
  • Дата створення Дата створення
Нові потяги метро для Харкова побудує китайська СRRC.
Крюківський вагонзавод не пройшов

Нові потяги метро для Харкова побудує китайська СRRC.
Крюківський вагонзавод не пройшов

Він буде оскаржувати це рішення
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Есть ли какое движение на строительстве ССВ?

На Холодной горе в районе терминала постоянный ****, сколько не убирай. Плюс бомжи, побирушки, незаконная торговля, опасная теснота и постоянные толпы народа. Нахрен такое счастье?

Ну почему сразу так? На Пролете например сделали хороший тепрминал... На ХГ просто места мало очень и его втулили как попало. На Перемоге много места, и там можно сделать вполне цивильно.
Вот на Одесской после открытия метро тоже говорили, что сделают пересадочный терминал, а тулить его там только ниже по пр. Гагарина. Будет такая же ******а как и на ХГ. Там места мало.

Всё равно я против. Больше народа, меньше кислорода :D

Дивно, що Кернес чомусь забув про будівництво терміналу біля станції метро "Перемога". Ніби нічого не заважає

Дивно, що Кернес чомусь забув про будівництво терміналу біля станції метро "Перемога". Ніби нічого не заважає

Приоритеты. Зоопарк на первом месте, инфраструктура - на последнем.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Aksev, красно дякую !
Інформацію про те, що "розпочати будівництво автобусного термінала планують у 2020 році" чомусь раніше не зустрічав
Реконструкцію зоопарку до виборів мера встигнуть завершити чи сподіватися на 2021 ?
Ну, де 2020, там і 2021 рік )

Насколько я знаю, строительство депо также будет вестись за кредит от европейских банков. Отдельный это должен быть тендер, или строительство депо будет на ответственности генподрядчика, выигравшего тендер на строительство метро на Одесскую, я не знаю. Но в любом случае, поскольку результатов тендера по строительству пока нет, то и на ССВ нет движения.

Астроном, ми ж вели мову про автобусний термінал, а не про СЗГ та депо метрополітену
Про депо знаю
c1232f2f20ad62b4ee27.webp
368a492f918fc9326231f0d.gif

Вкладення

• c1232f2f20ad62b4ee27.webp
    7.5 КБ · Перегляди: 72

Вкладення

• c1232f2f20ad62b4ee27.webp
    7.5 КБ · Перегляди: 60
Астроном, ми ж вели мову про автобусний термінал, а не про СЗГ та депо метрополітену
Про депо знаю
[/URL]
Я ответил на сообщение Тальса от 1 июля. Не заметил, как тема съехала на терминал.
Есть ли какое движение на строительстве ССВ?

Latmax, як на мене, то території колишнього ринку цілком достатньо під будівництво автобусного терміналу/автостанції.
Який зміст "чикати" ще й автостоянку ? Хіба що під будівництво ЖК

Сегодня был в районе Окружной, походил, заглянул за забор, только охрана и тишина, все заростает бурьянами, кстати на местах сноса на Державинской, тоже сплошные заросли амброзии..

Добре хоч охорона є.
Чекаємо на 2021 рік ✋
Фоток не робив ?

Кто мечтал о терминале на Алексеевке? Вот вам ответ:

Автобусний термінал на проспекті Перемоги у Харкові планують відкрити орієнтовно в наступному році.

Про це кореспонденту «Об’єктив» повідомив заступник Харківського міського голови з питань інфраструктури Євгеній Водовозов.

«Це наступний рік, безумовно. Ми не почали ще будівництво. Ми почали підготовку проєктної документації, підготовку до інших робіт. Це, безумовно, 2021 рік, не раніше. Наша мета – відтягнути всі перевезення людей у місті до станцій метро, до кінцевих, щоб місто менше мало проблем і заторів», – прокоментував Водовозов.

И прекрасное иллюстративное фото. Ждите такую же срань на Алексеевке :( А еще посадку в вагоны метро как на Холодногорской. Торговлю всякой дрянью в переходах и вокруг. Мусор, вонь и толпы народу...

534276cd2f50f4758e0.webp

Назад
Зверху Знизу