Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Нові потяги метро для Харкова побудує китайська СRRC.
Крюківський вагонзавод не пройшов
На Холодной горе в районе терминала постоянный ****, сколько не убирай. Плюс бомжи, побирушки, незаконная торговля, опасная теснота и постоянные толпы народа. Нахрен такое счастье?
Дивно, що Кернес чомусь забув про будівництво терміналу біля станції метро "Перемога". Ніби нічого не заважає
Насколько я знаю, строительство депо также будет вестись за кредит от европейских банков. Отдельный это должен быть тендер, или строительство депо будет на ответственности генподрядчика, выигравшего тендер на строительство метро на Одесскую, я не знаю. Но в любом случае, поскольку результатов тендера по строительству пока нет, то и на ССВ нет движения.Дивно, що Кернес чомусь забув про будівництво терміналу біля станції метро "Перемога". Ніби нічого не заважає
Та то немного не так будет я думаю. Стоянку эту порежут 100%Астроном, ми ж вели мову про автобусний термінал, а не про СЗГ та депо метрополітену
Про депо знаю
![]()
![]()
Я ответил на сообщение Тальса от 1 июля. Не заметил, как тема съехала на терминал.Астроном, ми ж вели мову про автобусний термінал, а не про СЗГ та депо метрополітену
Про депо знаю
[/URL]
Есть ли какое движение на строительстве ССВ?
Я гадав, що буде за аналогією з Автостанцією біля "Героїв Праці"Та то немного не так будет я думаю. Стоянку эту порежут 100%
Добре хоч охорона є.
Чекаємо на 2021 рік ✋
Фоток не робив ?
Автобусний термінал на проспекті Перемоги у Харкові планують відкрити орієнтовно в наступному році.
Про це кореспонденту «Об’єктив» повідомив заступник Харківського міського голови з питань інфраструктури Євгеній Водовозов.
«Це наступний рік, безумовно. Ми не почали ще будівництво. Ми почали підготовку проєктної документації, підготовку до інших робіт. Це, безумовно, 2021 рік, не раніше. Наша мета – відтягнути всі перевезення людей у місті до станцій метро, до кінцевих, щоб місто менше мало проблем і заторів», – прокоментував Водовозов.