Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
людям в Украине жить негде, какое метро? или уже деньги лишние появились?Не поспішай. Все буде Україна-Неня.
Буде і метро.
по вашему они переехали в особняки в Лондоне, Париже и Берлине?До вашого відома кількість населення в країні стрімко падає і буде зменшуватись і надалі.
А ви кажете, що людям немає де жити
Державінська стала Коцюбайла, мабуть й метро стане Коцюбайлинська.Re: Строительство станций метро "Державинская" и "Одесская"
Я так розумію, що назва станції метро "Державинська" теж всьо...
Які є варіянти для назви станції ?
Варіянти :Державінська стала Коцюбайла, мабуть й метро стане Коцюбайлинська
Або "Героїв України", по аналогії з проспектом Героїв ХарковаВаріянти :
а) Європейського союзу (самі знаєте чому),
б) Зміївська (напрямок на Зміїв)
Коцюбайло не склоняется. В смысле... ну я думаю понятноНе дуже звучить. Краще щось на кшталт Героїв України або Захисників Харкова.
Было бы здОровоУ ХАРКОВІ РОЗПОЧИНАЮТЬ БУДІВНИЦТВО ДВОХ СТАНЦІЙ МЕТРО — ТЕРЕХОВ
Про це Харківський міський голова Ігор Терехов заявив журналістам за підсумками Другого Міжнародного саміту міст і регіонів, що відбувся в Києві.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Для Державинської є кращий варіянт - станція метро "Європейського союзу".Не дуже звучить. Краще щось на кшталт Героїв України або Захисників Харкова.
Тут есть нюанс что если и покупать за счет бюджета то лучше подальше от зоны боевых действий чтобы потом по второму кругу не переселять. Мало ли шолучше б людям с волчанска жилье купили
Если на Державинской, то это меняют трубы теплоцентрали, как и около клумбы на Вернадского (Гагарина).Уже что-то мощно копают (оно или не оно - не знаю).