Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Стране остро нужны *****ы?

• Автор теми Автор теми Сева
  • Дата створення Дата створення
Так старайтесь по-людски! Чтобы лет через 150 плавненько...
Українців треба виховувати вже зараз, якщо радянська людина з якихось власних причин не може вивчити мову або говорити на ній це не проблема. Проблема в тому що радянські люди створюють "радянську молодь" і це виглядає як некрофілія.

Українців треба виховувати вже зараз, якщо радянська людина з якихось власних причин не може вивчити мову або говорити на ній це не проблема. Проблема в тому що радянські люди створюють "радянську молодь" і це виглядає як некрофілія.

Так почему "выховують" не украинцев,а дэбилов?:D

Ваши хлопци ездят в Крым отдыхать за деньги предназначенные на популяризацию украинского. Шара!.. Мы ведь все видим!;)

У 91 араби також емігрували до Франції як і зараз. У цьому плані нічого не змінилося.

Они иностранцы для Франции в итоге...
А мы у себя в Крыму дома! И в Харькове, где учились...

Слышь, рогуль из Мордовской АССР и фашитская ****ь, до каких пор будешь сеять вражду в моей стране?:yahoo:

Та в ігнор його, хай сам із собою балакає. І його *****ьні висери не будуть потрапляти на очі:клас:

Слышь, рогуль из Мордовской АССР и фашитская ****ь, до каких пор будешь сеять вражду в моей стране?:yahoo:
Нам, українцям, треба частіше влаштовувати факельні ходи.
Й не тільки в честь наших Героїв-бандерівців, а й в будні дні.
Це піднімає дух НАЦІЇ, це згуртовує НАЦІЮ, це робить НАЦІЮ свідомою.
Тоді ніякі совко-угро-фіни не будуть страшні.

Останнє редагування:
А мы у себя в Крыму дома! И в Харькове, где учились...
Не можна бути трошки вагітним. Якщо живеш в Україні то ти або українець який має права і обов'язки, або іноземець який має інші права і інші обов'язки.

Украинские ортодоксы...
А конкретніше? Я атеїст мене релігійні питання не цікавлять.
Нас дата 1991г бережет!... К тому же Автономия Крыма!
Автономія Криму то фікція, все одно все вирішується у Києві як і має бути.

Все ваши ******ские(извините за слово ваши!) рассуждения были бы уместны, если бы мы, русские, приехали в Украину, скажем, в 1992м году... Ан нет!

А ******ские они потому, что у вас сверхзадача,- государство любой ценой!

Напомню, что в нормальном государстве оно для меня, а не я для него!..

Не можна бути трошки вагітним. Якщо живеш в Україні то ти або українець який має права і обов'язки, або іноземець який має інші права і інші обов'язки.

******!..;)

Напомню, что в нормальном государстве оно для меня, а не я для него!..
Кожен громадянин має розуміти не тільки те що йому треба, але і те що він повинен робити для держави. В іншому випадку це зветься паразитизмом.

Кожен громадянин має розуміти не тільки те що йому треба, але і те що він повинен робити для держави. В іншому випадку це зветься паразитизмом.

Повторю, что вы и я и есть государство со всеми вытекающими! Умножьте это на 45млн!

Назад
Зверху Знизу