Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Steam deck

🟠 21:12 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Статус: Online
Повідом.: 9878
Оголошень: 1
  • 🟠 21:12 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Є тут щасливі власники?
Як воно? Що тягне, наскільки зручна у використанні?

• 🟠 21:12 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Не є власником, чисто моя думка.
Нах не потрібна штука. Логіка у мене така. Як другорядна консоль/мініпк - так, як основна платформа - ні. Як це можна нову очікувану гру довбати в цей... мля... та пиздець.
Екран малий, а сам пристрій як йобана цеглина, а ще чохол та кейс до нього.
Сидіти на розетці/банці павер.
Гемор з підбором пресетів налаштувань.
Ще ПК еліта грає на клавомиші, а не на подобі геймпада,
Ще це всрата праска, яка підтримує температуру до 95 градусів.

Величезний плюс, що можна грати тупо все з ПК.

Для вимушеного переселенця зараз це чудова річ.
Взагалі, якщо бюджет не тисне, то брати всі консолі, які є. Задрот на все життя.

Останнє редагування:
Величезний плюс, що можна грати тупо все з ПК.

Для вимушеного переселенця зараз це чудова річ.
І в ЗСУ, за наявності хоча б нечастого доступу до старлінку, цілком згодиться для розваги!
Бо ігровий ноут в польових умовах - взагалі не варіант.

І в ЗСУ, за наявності хоча б нечастого доступу до старлінку, цілком згодиться для розваги!
Бо ігровий ноут в польових умовах - взагалі не варіант.
Ви в ЗСУ? Можна рогзлянути ще Асус ROG. Хоча, судячи з порівняльного відео, дека прикольніша. Ще така деталь, ігри важать, як на ПК. Тобто, треба мати неабияку ємність. Мабуть це буде кілька карточок пам'яті. SSD 512-1тб обов'язковий, коли б це в полі інтернета стільки знайти від старлінка завантажувати 70 гб. Пише середня швидкість 50 мбіт. А це ще ти не один такий любитель розваг.

Останнє редагування:
Ви в ЗСУ? Можна рогзлянути ще Асус ROG. Хоча, судячи з порівняльного відео, дека прикольніша. Ще така деталь, ігри важать, як на ПК. Тобто, треба мати неабияку ємність. Мабуть це буде кілька карточок пам'яті. SSD 512-1тб обов'язковий, коли б це в полі інтернета стільки знайти від старлінка завантажувати 70 гб. Пише середня швидкість 50 мбіт. А це ще ти не один такий любитель розваг.
Люди зазвичай купують версію дек на 64 ГБ, додають картку пам'яті. І купують на Аліекспрес ссд під заміну внутрішнього. Самсунг на 1 ТБ коштує близько 50 баксів. А дека з вбудованими 512 ГБ коштує на 10к дорожче ніж 64 :)
Старлінк у мене власний, швидкість чудова, і 200 мбіт не рідкість. Підключені ще 3 хлопця з мого відділення, але вони трафіку дуже мало споживають

Ну тоді точно брати Деку. Аналогів аж майже нуль, окрім китайців. Але там ціни теж.

Ну тоді точно брати Деку. Аналогів аж майже нуль, окрім китайців. Але там ціни теж.
Єдине, що викликає лютий стрьом - керування. Я на геймпадах не грав ніколи у житті, клавомиша - моє всьо. Ібо фанат шутерів.
А тут може бути повне фіаско

А тут може бути повне фіаско
На початку так і є. Щось онлайнове, це просто срака, але по троху звикається. Зрештою можна підключити блюпуп клавомиш. Є такі обрізки клавіатури чисто під геймінг.

Поки це ми все тут обговорювали, змінив погляд на Деку. Ідеальний помічник, коли припекло пограти, бо на смартфоні я не граю взагалі. Хіба що емулятори Дрімкаст, ПСП, першої плойки (оригінальний Сайлент хіл)

Потіскав оце її трохи
В принципі, враження норм! Не цеглина, розміри прийнятні, екран непоганий, але, звісно, 7" - дрібний текст часто нерозбірливий. Спробував Atomic heart та Fallout 4. Виглядають непогано, а от з керуванням я не впорався взагалі, як і очікувалося.
Хоча власник деки, консольщік, хуярить шо пздць))
Налаштувань керування там більше ніж достатньо, можна ще й купу готових шаблонів до кожної гри завантажити.

В принципі, задумався про придбання.
Якщо що, на Аліекспрес повно недорогих док-станцій, плюс блютуз клавомишу можна під'єднати.
Але то, звісно, таке собі рішення... Краще вбудоване керування освоїти. Тільки помучитися доведеться

Потіскав оце її трохи
ВІдчуваю, що якби я її взяв в руки, то мабуть шукав би де нанижча ціна. А я вже дивився, 17-18к знаходив. І мабуть перше, що я запустив би, це Вульфенштейн перезапуск серії. Давно хотів перепройти.

ВІдчуваю, що якби я її взяв в руки, то мабуть шукав би де нанижча ціна. А я вже дивився, 17-18к знаходив. І мабуть перше, що я запустив би, це Вульфенштейн перезапуск серії. Давно хотів перепройти.
Ну так виходить, тобі пора до лав ЗСУ;)

Якщо що, в мене є майже нова дека. Купив пару місяць тому, награв десь годин 10 ... зараз думаю продавати. Версія на 64гб. Є гарантія від українського магазину, чек.
Додатково є захисне скло, чохол(додатковий), найшвидша СД карта Samsung EVOSELECT UHS-I U3 V30 A2 512GB, Підставка.

Купив, бо свербіло... Дуже багато часу проводжу вдома, маю потужний ПК, тому часу для декі не вистачає. Та і руки заточені під клаву, важко звикнути до контроллера (граю здебільшого на дек в гонки). Думаю, краще обновити відеокарту...

Взяв дек в "довгострокову оренду". Мучаюся з Atomic heart, пробую стандартні шаблони керування та від комьюніті. Дуже туго йде поки що, ще й гра глюкава - часто не реагує на керування в меню крафту, доводиться перезавантажувати по декілька разів.

Спробував демо The Invincible, доступне в Стім. На будь-яких налаштуваннях графіки, від low до epic, в самому початку всього 3 фпс і, відповідно, повна неіграбельність.
Дуже прикро, сподіваюся що ситуацію поправлять до релізу гри, 6 листопада, адже навіть Старфілд на low можна грати, а тут такий потенційно дуже цікавий атомпанк по улюбленому роману Станіслава Лема - і не працює на Дек(
1000013167.jpg
1000013166.jpg
1000013164.jpg

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу