Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
І в ЗСУ, за наявності хоча б нечастого доступу до старлінку, цілком згодиться для розваги!Величезний плюс, що можна грати тупо все з ПК.
Для вимушеного переселенця зараз це чудова річ.
Ви в ЗСУ? Можна рогзлянути ще Асус ROG. Хоча, судячи з порівняльного відео, дека прикольніша. Ще така деталь, ігри важать, як на ПК. Тобто, треба мати неабияку ємність. Мабуть це буде кілька карточок пам'яті. SSD 512-1тб обов'язковий, коли б це в полі інтернета стільки знайти від старлінка завантажувати 70 гб. Пише середня швидкість 50 мбіт. А це ще ти не один такий любитель розваг.І в ЗСУ, за наявності хоча б нечастого доступу до старлінку, цілком згодиться для розваги!
Бо ігровий ноут в польових умовах - взагалі не варіант.
Люди зазвичай купують версію дек на 64 ГБ, додають картку пам'яті. І купують на Аліекспрес ссд під заміну внутрішнього. Самсунг на 1 ТБ коштує близько 50 баксів. А дека з вбудованими 512 ГБ коштує на 10к дорожче ніж 64Ви в ЗСУ? Можна рогзлянути ще Асус ROG. Хоча, судячи з порівняльного відео, дека прикольніша. Ще така деталь, ігри важать, як на ПК. Тобто, треба мати неабияку ємність. Мабуть це буде кілька карточок пам'яті. SSD 512-1тб обов'язковий, коли б це в полі інтернета стільки знайти від старлінка завантажувати 70 гб. Пише середня швидкість 50 мбіт. А це ще ти не один такий любитель розваг.
Єдине, що викликає лютий стрьом - керування. Я на геймпадах не грав ніколи у житті, клавомиша - моє всьо. Ібо фанат шутерів.Ну тоді точно брати Деку. Аналогів аж майже нуль, окрім китайців. Але там ціни теж.
На початку так і є. Щось онлайнове, це просто срака, але по троху звикається. Зрештою можна підключити блюпуп клавомиш. Є такі обрізки клавіатури чисто під геймінг.А тут може бути повне фіаско
ВІдчуваю, що якби я її взяв в руки, то мабуть шукав би де нанижча ціна. А я вже дивився, 17-18к знаходив. І мабуть перше, що я запустив би, це Вульфенштейн перезапуск серії. Давно хотів перепройти.Потіскав оце її трохи
Ну так виходить, тобі пора до лав ЗСУВІдчуваю, що якби я її взяв в руки, то мабуть шукав би де нанижча ціна. А я вже дивився, 17-18к знаходив. І мабуть перше, що я запустив би, це Вульфенштейн перезапуск серії. Давно хотів перепройти.
В принціпі всім пораНу так виходить, тобі пора до лав ЗСУ![]()
Про який перезапуск йде мова? New order?мабуть перше, що я запустив би, це Вульфенштейн перезапуск серії
Ага. Та New colossusNew order?
Чому вирішили продати?Купив пару місяць тому, награв десь годин 10 ... зараз думаю продавати. Версія на 64гб.