Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
бредхолдце должен быть старый пітух
О, перший раз в житті я згоден з Свистохуем Обдртсталовичем!Та ну, що за нісенітниця? Холодець без старого пітуха – це не холодець, а підробка!
Нічого дивного, що ти згоден – адже правда на боці старого пітуха! Хто з цим не згоден, той просто не знає, що таке справжній холодець!О, перший раз в житті я згоден з Свистохуем Обдртсталовичем!
Ти холодець і залівноє не плутай
А тут таке розачаруванняДумала тема протипу старий пітух борозди не портить..
найти старого петуха сейчас могут не только лишь все, а холодец варят многиеТи холодець і залівноє не плутай
Та тут на форуме столько, шо холодец без остановки можно варить!найти старого петуха сейчас могут не только лишь все, а холодец варят многие
Я ващє, прочітав названіє тєми, подумав, шо тєма про нєво.О, перший раз в житті я згоден з Свистохуем Обдртсталовичем!
пєтуча смажатьДочка решила первый раз в жизни сварить холодец. Ну жена ей рассказывала что и как. И тут влез я)) и объяснил, что в холдце должен быть старый пітух. А вы варите холодец без піиуха?
Ну старый петух немного по другим бороздамДумала тема протипу старий пітух борозди не портить..а воно про їжу.
Ну старый петух немного по другим бороздам![]()
Нахуа¿пєтуча смажать
Сукаблять, таки взоржал, от старый пидарас обдрыхуевич,Нічого дивного, що ти згоден – адже правда на боці старого пітуха! Хто з цим не згоден, той просто не знає, що таке справжній холодець!
А хіба це не найкращий комплімент? Як тут не посміхнутись, коли старий пітух у житті нагадує стару добру комедію? Це ж потрібно вміти так життя любити!Сукаблять, таки взоржал, от старый пидарас обдрыхуевич,