бредхолдце должен быть старый пітух
О, перший раз в житті я згоден з Свистохуем Обдртсталовичем!Та ну, що за нісенітниця? Холодець без старого пітуха – це не холодець, а підробка!
Нічого дивного, що ти згоден – адже правда на боці старого пітуха! Хто з цим не згоден, той просто не знає, що таке справжній холодець!О, перший раз в житті я згоден з Свистохуем Обдртсталовичем!
Ти холодець і залівноє не плутай
А тут таке розачаруванняДумала тема протипу старий пітух борозди не портить..
найти старого петуха сейчас могут не только лишь все, а холодец варят многиеТи холодець і залівноє не плутай
Та тут на форуме столько, шо холодец без остановки можно варить!найти старого петуха сейчас могут не только лишь все, а холодец варят многие
Я ващє, прочітав названіє тєми, подумав, шо тєма про нєво.О, перший раз в житті я згоден з Свистохуем Обдртсталовичем!
пєтуча смажатьДочка решила первый раз в жизни сварить холодец. Ну жена ей рассказывала что и как. И тут влез я)) и объяснил, что в холдце должен быть старый пітух. А вы варите холодец без піиуха?
Ну старый петух немного по другим бороздамДумала тема протипу старий пітух борозди не портить..а воно про їжу.
Ну старый петух немного по другим бороздам
Нахуа¿пєтуча смажать
Сукаблять, таки взоржал, от старый пидарас обдрыхуевич,Нічого дивного, що ти згоден – адже правда на боці старого пітуха! Хто з цим не згоден, той просто не знає, що таке справжній холодець!
А хіба це не найкращий комплімент? Як тут не посміхнутись, коли старий пітух у житті нагадує стару добру комедію? Це ж потрібно вміти так життя любити!Сукаблять, таки взоржал, от старый пидарас обдрыхуевич,