Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Старфилд кто уже играет?

🟢 10:40 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🟢 10:40 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Я теж відклав гру, до кращих часів.
На Стім дек йде зі скрипом, навіть на low, і якість графонію взагалі не радує.
Ну і англійська там складна для мене(
Доведеться почекати можливості зіграти на іншій техніці, а там, можливо, і хоча б якусь локалізацію зроблять.
Зараз взяв зі знижкою The Callisto protocol - подобається поки що, граю

• 🟢 10:40 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Встановив гру на SSD
та моди
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

на RX570 4Gb, AMD Athlon(tm) X4 970 Quad Core, 16,0 ГБ ОЗУ
можна без тормозів грати, (все на середніх, крім тіней і GTA0 - низкі)
тільки все одно виліти трапляються (о причині нижче), але вже рідче чим без SSD и модів

Останнє редагування:
В цілому ігра норм, як доплять іі модмейкери і то буде навіть краще чим Fallout 4 і набагато краще чим ігри Паркан, Паркан 2, Предтечі (з олдскул).
Адже для нових планет та локацій і квестів - є цілий всесвіт створений Besezda + купа броні, одягу, зброї, модулів кораблів та форпостів, меблів та прикрас

Загрузки мене не сильно дратують, це так Creation Engine 2 праціє...
отпимизацію думаю підвезуть в
і, ... Besezda щось з кодом

а як вийде
з
то буде можлививість додати транспорті засоби
на зразок тих що э к Fallout4 - Driveable Motorcycle Mod, Raider Quad Bike, Drivable Vanilla Cars, Drivable Vanilla Cars Redux, Car Bot mod

P.S.

- може кому згодится, бо мене не влаштовувало що я не можу розмістити у короблі те що є у редакторі інтерьерів (наприклад - кейси і настінні кріплення для зброї, ліжка, верстати та інше)

Останнє редагування:
Я хз нашо ви це чекали. Я завантажив, але нема жодного бажання у це грати
Чого ти так? Хіт же! Перший за 25 років новий всесвіт. Треба 3000 доєрів в комп вкласти, а то не отримаєш ефекту того від гри, що закладався розробником та видавцем-продавцем. А можна кредит взяти на плойку 5 та 155 диагональ і це вже точно повне занурення у новий всесвіт. Не встиг увімкнути, а ти вже у вирії подій. Був звичайним шахтарем і бац літаєш на космічному човникові та стріляєш піратів.

Надиво ця муйня більш менш йде на старих компах. Мій топовий (років десять назад) проц норм справляється, навіть Рикса 580 4 гб і та вивозить на мінамалках. ФПС комфортний, заміри не робив, бо не цікаво.

Я теж відклав гру, до кращих часів.
Спробуй Subnautica. Шикарна річ. Планета одна, але це планета океан. Океан просто цілий всесвіт, глибина ого-го. Сюжет є, крафт є, будівництво є. Саундтрек просто відпад. Різні режими гри, з виживанням, чи без. Є що досліджувати, місцями можна в штані накласти.

Одна проблема - на стіках було не дуже зручно грати.

Чого так тихо в темі? Стільки народу чекало гру і жодного обговорення

Чого так тихо в темі? Стільки народу чекало гру і жодного обговорення
Я граюсь =) гаразд щось напишу...

Дивує те що Беседка досі не вміє в траспорт, хоча ще в Fallout 4 реалізована механіка накшталт залазимо кудись, потрібна батарея і є свій hud ...
це power armor - якщо вони в колісний транспорт не можуть є зі скілетом накшталт гуманойдної ... а в Starfield э купа моделей роботів та навіть є бойові мехи, не разумію що заважало додати сюди вже опрацовону механіку з Fallout 4... тільки анімацію посадки переробити, вигляд батареї та hud ..
hud ..

P.S. Намагався використати команди консолі відомі з Скаріму - Tfc. Player.tc. Tc. Tfc. - працює частково- камери зламені і не працюють належним чином.
Попередньо користувася player.placeatme і id роботів отриманих з команди help robots + setscale для маштабування

Останнє редагування:
Дивує те що Беседка досі не вміє в траспорт
Дивує інше, як Бєсєдка клепає одну й ту саму гру стільки років)) Зі всього того, мені зайшов Новий Вегас. Шукав спосіб знищити всіх, особливо самих хворих з синдромом бога, царя і таке інше))

Дивує інше, як Бєсєдка клепає одну й ту саму гру стільки років)) Зі всього того, мені зайшов Новий Вегас. Шукав спосіб знищити всіх, особливо самих хворих з синдромом бога, царя і таке інше))
ну хз мені і Starfield заходить особливо з позиції простору і площадки для модмейкерів.... creation kit + Script Extender це буде супер

Наприклад можно буде зробити мод на відродження планети Зелмя зі своєю квестовою лінеєю.
З розвитком фортпостів та перетворенням їх на міста і зв*язаними транспортними шляхами.

Останнє редагування:
+ мульти всесвіт.... Star wars, Guardian of the galaxy, Mass effect, Startrack, Starcraft, Warhammer 40000...
подоружувати в системи цих світів тепер, завдяки основі і модерам, буде можливо :yahoo::пиво:

Я зрозумів, це продукт для вузького кола колупателів коду, модельок і всього іншого. Грати там нема шо, якщо ти не модотворець. Є деякий аналог старфілду, вийшов в дочасний доступ давно. Плюси гри в тому, що вона без тупого кіна, на яке витратили третину грошей, сюжет типу є і він зв'язаний логічно. Є три планети. В грі будуєш, добуваєш, літаєш, досліджуєш. Атмосфера є, постріляти теж є, транспорт є, погодні умови є і вони впливають на гру, прокачка є, вибір персорнажу теж є. Ця гра називається Osiris New Dawn

. Є деякий аналог старфілду, вийшов в дочасний доступ давно. Плюси гри в тому, що вона без тупого кіна, на яке витратили третину грошей, сюжет типу є і він зв'язаний логічно. Є три планети. В грі будуєш, добуваєш, літаєш, досліджуєш. Атмосфера є, постріляти теж є, транспорт є, погодні умови є і вони впливають на гру, прокачка є, вибір персорнажу теж є. Ця гра називається Osiris New Dawn
Грав, це близько але те то ... не той масштаб, і не має космічних битв і взяттья повномаштабних космічних короблів на абортаж... або дослідження заброшених кораблів та станцій... щось подібне було у борадатому

policy=Letterbox&imcolor=%23000000&letterbox=false.jpg

Я зрозумів, це продукт для вузького кола колупателів коду, модельок і всього іншого. Грати там нема шо, якщо ти не модотворець.
нічого що всі моди на
безкоштовні?

Останнє редагування:
нічого що всі моди на
безкоштовні?
Я не про ціну. Я про те, що я не мододєл і моди не люблю, ні грати, ні робити. Останнє не вмію. От як було закладено в гру "на заводі", так і граю. Максимум, це SweetFX щоб мило прибрати.
не має космічних битв і взяттья повномаштабних космічних короблів на абортаж
Щось мені підсказує, що реалізовано воно так собі. Чорний екран завантаження, стрілянина з АК47 космічного по дурникам і все в одне рило. Піду гляну на ютубі. Написав ти цікаво, але завантажувати 150 гб не хо.

Ну такеее. Немає екрана завантаження чорного, а так як я і думав. Продати корабель, треба зареєструвати, реєстрація 16к при вартості корабля 19к. Нескінчена дрочільня. Може є темна зона в грі зі своїм окремим рейтингом та зараженим лутом, який забирає інший корабель?))) А поки його чекаєш пірати атакують)

Останнє редагування:
Я не про ціну. Я про те, що я не мододєл і моди не люблю, ні грати, ні робити. Останнє не вмію. От як було закладено в гру "на заводі", так і граю. Максимум, це SweetFX щоб мило прибрати.
ти олдскул грав? в Elite на zx spectrum?

maxresdefault.jpg

і завантазення гри супроводжувалось приблизно такими звуками

Останнє редагування:

Ні, мій перший комп був на атлоні 2 ядра з ДДР2. Судячи з того відео, добре, що не грав.
отож..., эдине що мне непокоїть так це ценічнічність заяв Тота Говарда, але то таке.. .сам собі злобний буратін і псує рейтинг бренду...
наспаравді робота проведена колосальна... і ясно що не можливо зробити все і одразу... але це може буди зробленно з часом, враховующі ресурс модкйкерів...

P.S. особливо досталяє наявність "повісточки" де кожен головніший з НПС афроамериканець.... хочаб азіатами розбавили... фіглі...

Останнє редагування:
Нє-нє, з грою все ясно. Дрочільня а ля Фолич 4, Фолич 76

Почав перепроходити кіберпук. старфілд почекає :D RE4 півроку чекав :D

Назад
Зверху Знизу