Це ти волав Україно це Европа у 2014,...
Україна, совочок, була Європою завше, це твій сере-сере волів зробити її азіятською ордою!
я українець, який був народжений в УССР и тим дуже пишаюсь. Та я ніколи не казав щоб Путін щось вводив,
та а я ж про що?? ти є homo soviticus з кашицею у скорботній голівці, не українець, а укрAинєцЪ, або малороссЪ (з Ґатунку недороссів)
та певно, тому ця потвора є для тебе ПУTІН

...
Я ненавиджу Європу с 2014 року, тому що вони тут все розтрощили та зомбували безліч населення.
Хто вдерся до Kриму й до Донеччини, ватка, Хуйло чи Європа, чи СШA, чи Світовий Сіон?
Ти для мене напівлях, тому що як казав Тарас Бульба - зрадив батьківщину з ляхами та гейропейцями, такі як ти їли печиво на майдані, тьфу на вас.
знову маєш рацію - для совків, кожен, хто ненавидить сере-сере є ляхом, або українцем - ще з битви під Варшавою, де твому сере-сере вони надавали по його паскудній пиці
та що отам доводити - сере-сере у свої найкращі часи не міг забезпечити населення навіть туалетним папіром, отому ти його й зрадив 1991 р., а зараз вередуєш як зґвалтована цнотка
Є такий принцип, який завжди працює: антисовєтчик завжди русофоб. Тому ти якщо не любиш СРСР - ти русофоб.
й знову маєш рацію - я є анти-совєччиком й сере-сере чемно кажучи ненавиджу, так само як ті росіяни, що б҆ються проти нього у лавах української армії, як ті росіяни, що викинули паскудну ідею московітського "рюсськаґа міраЪ" на смітник
Усі мої пращури зі зброєю у руках боролися за незалежність Російської Імперії та СРСР, вони були справжніми козаками, лицарями, вони воювали щоб такі як ти не змогли знищіти все те, що будував народ.
ти бач, як часто наші оцінки співпадають - он як зараз: я ж про те саме казав - царат/сере-сере вивели особливий ґатунок малоросси (чи недо-русскіє), або хохли, про яких самі й складали гидкі анекдоти
але ані козаками, ані - тим паче - лицарами, ані навіть українцями вони ажніяк не були, навпаки, оті нєдоросси робили усе, щоб знищити й тих, й других й третіх - отож не бреши й не ганьби своїх предків
Львів - це галичани, нащадки рабів різних австріяків та ляхів, ... ми відправляли людину у космос, ... .
а ось ту ти, ватан, знову брешеш: Львів - це не тільки українці, але й росіяни (не московіти!), жиди, вірмени, білоруси та багато інших - а за совєцькою версією, вони є не "нащадкі рабів", а вигаданими отими магами-поляками разом з австрійським Генштабом анти-совєччиками. ти навіть не знаєш власної історії, а ляпаєш дурниці у твоєму віці
про "відправляли людину у космос" - то така ж брехня, як й комунізм 1980 р., ти б хоч нову методичку в Oльгіно замовив