Статус:
Повідом.: 285
Повідом.: 285

- 🟢 10:24 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Там де я їздять, називають ровер, а не веломашина, як у нас. Ровер в кожній хаті, як і авто. Доречі, авто це бізнес яким тут барижуть, гоняють з Європи на продаж. Нема ні ланосів тут, ні тойот, ті кіа. Іздять фольксваген, опель, бмв та ауді.Совершенно верно. Отличие от Харьковчан:
-зимой на лыжах не ездят,
- в выходные в парки не ходят,
- соревнования спортивные не проводят,
- велосипедами не пользуются;
- автомобилисты дорогу не уступают;
Только церковь, церковь, все больше церкви. Каждые выходные, как сектанты.
Про Буковель окрема тема. Ненавидять відпочиваючих, особливо чомусь киян) дивляться на них тільки як на джерело заробітку. Дуже була здивована, коли в компанії сказала, що хочу в чан попасти, виявилося, що ніхто з місцевих ніколи в ньому не був. Питання було, а нАщо воно треба та ще й гроші витрачати??? Я відповіді не знайшла) Але в неділю працювати гріх, всі свята церковні святкують, а зараз просто жахливий час - будуть до трійці святкувати пасху - кожен день служба. Часовні на кожному кроці, як правило відчинені, що коли нема часу, а йдеш на роботу, зайшов помолитися... З алкоголем теж цікаво, п'ють, але дуже тихо, за зачиненими шторами, щоб сусіди нічо не чули та не бачили, не дай боже, бо треба вести себе як порядна та поважна людина. Але вони і воюють, в кожній родині практично є той, хто зараз на війні. Шанують загиблих, зустрічають на колінах бойців та оплакують їх громадою. До ВПО ставляться нормально, якщо говорити українською та не поводити себе як бидло. Допомогають, плітуть сітки та чекають перемоги.
Останнє редагування: