Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Совместный тур за евробляхами!

То що будемо робити з порядними? А як же олєні на українській регістрації? Якщо я з 5-го поверху на машину порушника спокою цеглину кину, кого покарають?
І чому ви знову берете для прикладу останнє кільце: покупця авто, а не говорите про тих, хто цю схему створив кришує? Їх чепатии не можна?

Мене як людину що їздить по дорогах турбує моя безпека в першу чергу.
Якщо євробляхери на сьогодні самі небезпечні водії - їх потрібно або усунути, або змусити дотримуватись ПДР.
Неможливо змусити з поточним законодавством. Тому треба усувати.
Звісно є порушники і на легальних авто. Проте значно менше.
Чому?
Тому що в них легельне авто яке вони цінять. А ***хєр розуміє що авто тимчасове і не його + він має можливість втекти скоївши ДТП (як вони майже всі роблять якщо ноги не зламані).

Я не маю нічого проти дешевих авто. Навпаки я всіма руками за! Проте лише легальні авто і відповідальні перед законом водії.

jf2dag.webp

Як у шалені 90-ті: за «євробляху» бандити завезли за місто та накинули на шию дріт

0dahba.webp

Мене як людину що їздить по дорогах турбує моя безпека в першу чергу.
Якщо євробляхери на сьогодні самі небезпечні водії - їх потрібно або усунути, або змусити дотримуватись ПДР.
Неможливо змусити з поточним законодавством. Тому треба усувати.
Звісно є порушники і на легальних авто. Проте значно менше.
Чому?
Тому що в них легельне авто яке вони цінять. А ***хєр розуміє що авто тимчасове і не його + він має можливість втекти скоївши ДТП (як вони майже всі роблять якщо ноги не зламані).

Я не маю нічого проти дешевих авто. Навпаки я всіма руками за! Проте лише легальні авто і відповідальні перед законом водії.
За один день, пересуваючись по місту на ***хі своїх родичів за півгодини нас 2 рази підрізали дорогі авто на українській регістрації, в мене виникло питання: вони ці авто купили на не зовсім чесно зароблені кошти/ гарна криша/ наркомани? - то де тут Закон?

І хто більш порядний: АвтоЄвроСила чи Пінчук зі своїм ICTV?

Автоєвросила - злочинці що загрожують моєму здоров'ю і життю та здоров'ю і життю моїх близьких.
Пінчук - злочинець що не загрожує ні здоров'ю ні життю ні моєму ні моїм близьким.

Тому якщо ти запитуєш хто більше зло - тут однозначно автоєвросрака - найбільше зло!

Саме так.
Тому ***хи треба знищити і прибрати з доріг! Бо їх власники користувачі в своїй більшості небезпечні злочинці.

Разорви шаблон-продай Тойоту в Вильнюсе и пусть ездят с украинскими номерами по Литве:yahoo:

За один день, пересуваючись по місту на ***хі своїх родичів за півгодини нас 2 рази підрізали дорогі авто на українській регістрації, в мене виникло питання: вони ці авто купили на не зовсім чесно зароблені кошти/ гарна криша/ наркомани? - то де тут Закон?

Оба *****ы:незнаю:

Автоєвросила - злочинці що загрожують моєму здоров'ю і життю та здоров'ю і життю моїх близьких.
Пінчук - злочинець що не загрожує ні здоров'ю ні життю ні моєму ні моїм близьким.

Тому якщо ти запитуєш хто більше зло - тут однозначно автоєвросрака - найбільше зло!

Люто плюсую!:yahoo:

Если нет денег на покупку авто согласно законам и нормам страны в которой ты живешь, искать лазейки в законодательстве чтобы не платить налоги - удел *****ов.

Чем больший *****, тем больше он кроит за счет государства.
***** поменьше- ввозит ***ху, ***** побольше- организовывает ввоз таких ***х, мегапидор- Пинцук.:незнаю:

Але ви чомусь не чипаєте ні тих ні тих - а ображажте покупців.
Ця ситуація 1в1 з кредитами в валюті, коли регулятор и банк усунились від вирішення проблеми і натравили дебіторі і кредиторів з числа простих українців один на одного. Була купа образливих постів, що самі винуваті, лохи и т.п. Штучно підігрівали ситуацію, створюючи негативний образ позичальника, бо ніхто і не збирався їх захищати на рівні держави.
Зараз відбувається те саме, бо мафія себе за хвіст кусати не буде, а на людей пофіг.
До речі, чому так довго на ICTV Назаренко так довго ховав свою справжню посаду, називаючись "незалежний експерт" і т.п., критикуючи машини на євро номерах? :D

Але ви чомусь не чипаєте ні тих ні тих - а ображажте покупців.
Ця ситуація 1в1 з кредитами в валюті, коли регулятор и банк усунились від вирішення проблеми і натравили дебіторі і кредиторів з числа простих українців один на одного. Була купа образливих постів, що самі винуваті, лохи и т.п. Штучно підігрівали ситуацію, створюючи негативний образ позичальника, бо ніхто і не збирався їх захищати на рівні держави.
Зараз відбувається те саме, бо мафія себе за хвіст кусати не буде, а на людей пофіг.
До речі, чому так довго на ICTV Назаренко так довго ховав свою справжню посаду, називаючись "незалежний експерт" і т.п., критикуючи машини на євро номерах? :D

Понєслась ****а по кочкам (с) російська народна приказка

Ти ще і довбойобів з кредитами в баксах сюди приплела?
Хто їм винуватий що вони не вміють планувати свої бюджети? Повелись на меншу ставку в баксі а потім ой, держава допоможи? Та ***ку в сраку!
Держава - це мої податки що я сплачую. Ні копійки не дам на таких бовдурів.

Євробляхери - злочинці що будуть покарані. Або державою або самосудом справедливості!

автомобіль - це не першої необхідності річ.

Або користуйся законно, або йди *****.

Люто плюсую!:yahoo:

Если нет денег на покупку авто согласно законам и нормам страны в которой ты живешь, искать лазейки в законодательстве чтобы не платить налоги - удел *****ов.

Чем больший *****, тем больше он кроит за счет государства.
***** поменьше- ввозит ***ху, ***** побольше- организовывает ввоз таких ***х, мегапидор- Пинцук.:незнаю:
Хлопці, я сподіваюсь, що у вас не тільки авто, а і вся техніка дома куплена офіційно з уплатою усіх податкіа....
Бо тоді ви мало чим відрізняється від євробляхерів:D

Хлопці, я сподіваюсь, що у вас не тільки авто, а і вся техніка дома куплена офіційно з уплатою усіх податкіа....
Бо тоді ви мало чим відрізняється від євробляхерів:D

Не маніпулюй.
Авто - це життя та безпека. Телефон - це просто телефон.

Буквально недавно мне ударили машину на стоянке, оказался водитель на литовских номерах, который мало того что не уехал, сам вызвал полицию и сообщил в страховую. Кстати страховка была украинская. Если бы не со мной случилось, я бы никогда не поверил

От я тобі і не вірю :)

та ви давно вже приїхали.

Ну то давайте зброю на ***хах роздамо всім бажаючим. А хулі такі дорогі дозволи зробили, мафія з Пінчуком. А хочу зброю задешево і щоб без обліку. Бо облік нелогічно дорого коштує.
Не зброя ж вбиває, вбиває людина. То навіщо облік та дозвіл на зброю?

***** это те, кто поставил всю страну раком под свой бизнес. Святашы, Васадзы разные и иже с ними. Удивляет одно – сколько упоротых *****ов, которые визжат и с ума сходят, когда кто-то не даёт себя ****ать ещё и требует принять для всех адекватный закон.

У меня машина на украинских номерах. Это я сразу говорю, чтобы у тех, у кого одна извилина шаблон не сработал

Все нормально у держави. То лише в ваших головах раком стоять.

Назад
Зверху Знизу