Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Сонячні панелі як інвестиція .

Статус: Офлайн
Повідом.: 13071
Сонячні панелі як інвестиція .

Привіт всім . Щось ніяк не можу зрозуміти . У мене коттедж. Красивий . Дорогий в лакшері зоні міста Львова. Поруч ще 30 таких самих. І більшість почала ставити на дах сонячні панель у великий кількості. Я питаю своїх нових найкращих друзів : то трохи жирно щоб зиму пережити і апокаліпсіс . Ну так на секундочку на будинок люди вкладають від 20-25 тис дол. А вони сміються і кажуть що продають по зеленому тарифу. Я взяв до рук техику. Калькулюю . В зимку я трачу 3000 кВт в міс. Влітку 1000. В середньому виходить 2000 кВт в міс за рік. Та станція дає 15 кВт година . В день вона генерує чистих 15 квт ну годин 5-7 . Тобто 100КВТ на добу вона генерує. На місяць - 3000 кВт . І що виходить ? Профіцит квт на рік складає несуттєву єрунду. Навіщо вкладати ? Хто може пояснити? Заздалегіть відповідаю :

1) В мене котел 12 КВт і все на електриці.
2) 2000 кВт в міс то середній показник по нашому посьолку.
3) лічильник ніч -день все налаштовано .
4) штукатурка короєд.

Re: Сонячні панелі як інвестиція .

Просто в вас не має грошей, то ви й рахуєте. Живіть та не думайте навіть.

Рэс на зеленый тариф не подключает уже давно, а "Гарантированный покупатель" практически не оплачивает отданную электроэнергию. Мы можете поставить сэс для собственного потребления, но зимой генерации будет очннь мало, ни о каком отоплении при отсутствии электричества в розетке, и речи нет. Так, телефон зарядить и холодильник погонять.

Хотелось бы удивиться - новые дома не имеют отдельной комнаты с твердотопливным и газовым котлом? Только электрика? Я может чего то не понимаю - но кто сказал этим владельцам что электричество будет всегда? Даже если отбросить войну, в ходе которой может быть что угодно, точнее чего угодно не быть - например электричества - есть же и технические отказы, природные катаклизмы. Воду можно принести ведром из колодца, дрова заранее запасти в дровнике, газ в пропановом баллоне иметь в загашнике - но электричество запасти нельзя.

новые дома не имеют отдельной комнаты
Це ви про що? Приватні будиночки можуть мати найрізноманітніший набір кімнат в залежності від побажань та фінансів замовника.

электричество запасти нельзя
акумулятори, бензинові генератори

Хотелось бы удивиться - новые дома не имеют отдельной комнаты с твердотопливным и газовым котлом? Только электрика? Я может чего то не понимаю - но кто сказал этим владельцам что электричество будет всегда? Даже если отбросить войну, в ходе которой может быть что угодно, точнее чего угодно не быть - например электричества - есть же и технические отказы, природные катаклизмы. Воду можно принести ведром из колодца, дрова заранее запасти в дровнике, газ в пропановом баллоне иметь в загашнике - но электричество запасти нельзя.

Мені здається електрика , то саме надійне , що зараз є в Україні . Катаклізми бувають , але там два дрота. За 3000 кВт я плачу 3680 грн в мес за 120 кв метрів.
То з гарячою водою . І взимку. Маю можливість зменшити суттєво , але люблю тепленьке . На всяк випадок є камін

Рэс на зеленый тариф не подключает уже давно, а "Гарантированный покупатель" практически не оплачивает отданную электроэнергию. Мы можете поставить сэс для собственного потребления, но зимой генерации будет очннь мало, ни о каком отоплении при отсутствии электричества в розетке, и речи нет. Так, телефон зарядить и холодильник погонять.

Як не підключають . Та на сайті обленерго висить велком.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Мене більше математика цікавить , бо я гуманітарій і внеї не розуміюсь. Ті станції як дріжджі. Може є якась схема ?

Можливо, це здатність продавців вчасно продавати грабарки під час "золотої" лихоманки, а не профiт невеликих споживачів користувачів.

Останнє редагування:
Як не підключають . Та на сайті обленерго висить велком.
Читайте уважно - пішов за вашим посиланням:
(Постанова втратила чинність на підставі

постанови НКРЕКП від
)

Краще після війни беріть пару москалів, нехай колесо з динамкою обертають...:D
Ще, при потребі, газон підрівняють..

В Аризоне или Флориде, где круглый год яркое солнце и жара, это имеет смысл, во Львове нет, на мой взгляд.

Читайте уважно - пішов за вашим посиланням:
(Постанова втратила чинність на підставі

постанови НКРЕКП від
)
Дякую !

В Аризоне или Флориде, где круглый год яркое солнце и жара, это имеет смысл, во Львове нет, на мой взгляд.
Та це літо , я вам скажу , дуже на Харківське було схоже . Бруківка плавилась

Назад
Зверху Знизу