Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Согласны ли вы с приданием русскому языку равного статуса с украинским?

• Автор теми Автор теми mjau
  • Дата створення Дата створення

Согласны ли вы с приданием русскому языку равного статуса с украинским?

• Да

Голосів: 503 54.4%
  • Нет

Голосів: 422 45.6%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    925
Вижу теперь. Флаг России.
(ссыла не открывалась)

Дядя
Дык русские так не ведут себя как некий Новгородец. Не знал?
То ты какой-то инопланетный, не?
Давай расскажи мне русскому, как себя ведут русские.

Савл тоже сначала гнобил христиан, что не помешало ему впоследствии стать апостолом Павлом. Кадыров получил Героя за уничтожение в большом количестве "шайтанов" у себя в республике. Заметь, сейчас про Чечню, в плане борьбы с боевиками, ничего не слышно, всё больше Дагестан и Ингушетия.
Значит чтобы героя получить в России надо покрошить сначала русских, а за тем своих.
А наоборот нельзя?

Я оргпедии читала.
Вигадали дурницю - про українських героїв читати на російських ресурсах.

Степа́н Андрі́йович Банде́ра (* 1 січня 1909, Старий Угринів, тепер Калуського району Івано-Франківської області — † 15 жовтня 1959, Мюнхен, ФРН) — видатний український політичний діяч, ідеолог і теоретик українського націоналістичного руху ХХ століття , після розколу Організації українських націоналістів голова Проводу ОУН-Б.

Степан Бандера і Ярослав Стецько були авторами Акту проголошення Української Держави 30 червня 1941 року. 5 липня 1941 року Бандеру помістили під домашній арешт, а з 15 вересня 1941 року в центральну Берлінську тюрму. З початку 1942 року по серпень 1944 року перебував у концтаборі Заксенгаузен в бункері «Целленбау». У вересні 1944 року його звільнили і запропонували участь в керівництві антирадянського озброєного руху в тилу Червоної армії, однак Бандера відхилив пропозицію і на співпрацю не погодився.

Радянський уряд уповноважив КГБ вчинити вбивство Степана Бандери в Мюнхені, ФРН. Це здійснив радянський агент Богдан Сташинський 15 жовтня 1959 року.

Вот так бывает выйдешь на улицу в Харькове (Луганске, Донецке, Днепропетровске, Запорожье, Николаеве, Симферополе, Севастополе, Одессе, Херсоне) а мова так и льется, так и льется.
Якщо ви у Харкові не розмовляєте українською це ваші проблеми, а за всіх - не відповідайте. Ваше коло спілкування - російськомовне, моє коло спілкування - переважно україномовне. Ви не здоровалися з тими декількома мільйонами людей міст, які ви перелічили, тож і не треба за всіх відповідати.

А что хорошего для Украины сделал ушлёпок Бандера?
А хто Вам дав право ображати чужих героїв?! Не забувайте, що на честь цієї особи було названо цілий народ!! І Ви тим самим, ображаєте всіх українців!

Допис від dav_poltava

но ЗУ не будет учиться на русском языке, хоть лучших профессоров туда пошли.

само собой
, как и Харьков на мове
У Вас манія величі - власну персону Харковом називати.

Останнє редагування:
Якщо ви у Харкові не розмовляєте українською

никто не разговаривает
Ну, может студенты приезжие из сел. И то первые же дни пытаются суржиком что-то выговорить.

Не забувайте, що на честь цієї особи було названо цілий народ!!

где он живут?
На каком континенте?:)

"Согласны ли вы с приданием русскому языку равного статуса с украинским?"
Конечно согласен, во славу Новороссии!
Всем новороссам в подарок хорошая русская песня -
Цікаво спостерігати, як майбутні новокитайці нашу Україну обговорюють :).

Я русский, я живу в России и говорю русским слогом.
Ты говоришь по-русски?
Империя в твой дом уже пришла.
До 17 років я теж імперською мовою розмовляв. Зараз уже більше 5 років виключно українською. Імперія відступає)). До того ж не факт що російська мова залишиться головною імперською мовою вже у 21 столітті.

никто не разговаривает
Ну, может студенты приезжие из сел. И то первые же дни пытаются суржиком что-то выговорить.
Я сумніваюся, що Ви знайомі особисто з кожним з 1,5 мільйона харків'ян.

где он живут?
На каком континенте?
Бандерівці живуть в Україні. Ну і в Канаді, З'єднаних Державах Америки, Казахстані, Російській Федерації. Також ще раніше українців називали Петлюрівцями, а ще раніше Мазепинцями.

Бандерівці живуть в Україні. Ну і в Канаді, З'єднаних Державах Америки, Казахстані, Російській Федерації. Також ще раніше українців називали Петлюрівцями, а ще раніше Мазепинцями.
а.
Я думала вы по делу:)
Да нет. Я украинцев не оскорбляю.
Могу ****ом назвать. Но это почетно - казак.
Чего это я буду украинцев бандитами называть?:)

Я сумніваюся, що Ви знайомі особисто з кожним з 1,5 мільйона харків'ян.

вы уже были на субботнике - вместе с харьковчанами - по наведению красоты в стране, речь слышали, демагог?
Вы ближе к теме)

Моя бабця котра бачила як у Турийську люди у вишиванках у 43 вєли евреїв на розтріл,моя мати котра в трерічному віці бачила,людей у чудернацьких капелюхах із довгим пасмом на скроні у колонні,і маленького хлопчика залишившогося на дорозі котрого моя мати за малим віком притягнула до дому.І як потім тіж люди у вишиванках нишпорили по дому в пошуках того хлопця....розкажи мені ше шось про "гєроїв Бендеровців" а липше приїдь до Ковелю та там порозказуй,тільки заповіт не забудь скласти.
Anri@
Ну вот зачем ты фантазируешь?
Свидомиты не поверят в твою лапшу:угу:
ps
Anri@
ты умеешь по украински разговаривать? Почему я не знала?:)
pps
Ковель. Знакомые места. Бывали-бывали

Останнє редагування:
Якщо ви у Харкові не розмовляєте українською це ваші проблеми, а за всіх - не відповідайте.

В Харькове подавляющее большинство не розмовляэ. Так что, вы входите в погрешность вместе с харьковскими вьетнамцами барабана.
Ваше коло спілкування - російськомовне

Ога, почти 1,5 млн. человек. И это только в Харькове.

моє коло спілкування - переважно україномовне.

Никто не идеален.

Ви не здоровалися з тими декількома мільйонами людей міст, які ви перелічили, тож і не треба за всіх відповідати.

Любому человеку достаточно на секунду выйти из состояния свидомого обморока, чтобы понять на каком языке в этих городах говорят люди. Попробуйте как-нибудь.

КЭП. А теперь в единственном числе.

Як я можу не розмовляти Українською якщо мої прєдки спілкувалися їй.
Так алє що мені робиті якщо пьятнадцать моїх сестер та братів розмовляють Російскою?Пику їм бити чи що?
ой
лучше розмовляй русским
Сильно много ошибок делаешь:) Некрасиво(

То есть вы хотите сказать, что вам 22 года и вы воспринимаете события почти столетней давности так остро, что являетесь русофобом?

Давайте заменим русо- и укро- на дуро-. Тогда для меня все станет на места.

Назад
Зверху Знизу