Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Согласны ли вы с приданием русскому языку равного статуса с украинским?

• Автор теми Автор теми mjau
  • Дата створення Дата створення

Согласны ли вы с приданием русскому языку равного статуса с украинским?

• Да

Голосів: 503 54.4%
  • Нет

Голосів: 422 45.6%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    925
Живешь на Украине, а украинского русского языка не знаешь. Слушай людей в Харькове, Донецке и не будет дурных вопросов.

Хотел тебя, русского украинца пристыдить, чтоб не коверкал. ;)

Поясни мені, гуцулу, ***** (с) мені потрібна твоя мова?

Поясни мені, гуцулу, ***** (с) мені потрібна твоя мова?

Так вони ж такі кугути, що нічого не можуть зрозуміти. Ось і мають за бажання навчити всіх язику, замість того, щоб, хоча б з поваги, вивчити мову.
Ну то таке - темні люди.:D

Застаріла і неактуальна тема. Рух російськомовних бандерівців - ось це нові реалії.

Застаріла і неактуальна тема. Рух російськомовних бандерівців - ось це нові реалії.

Постулат: "Без мови нема нації, а нема нації, то й нема держави" - згинув, виявився нікчемним?

Що замість нього?

Слава Україні!
Героям Слава!

Лол. И кто это заявляет???? Эксперт Личи, аха ха ха...ну не зря я про летнее обострение сказал и про то, что за глупостью долго ходить не нужно будет. Личи тут как тут :клас: Умница, знаешь когда встрять :D

Ти купив размовник дитсадка?

Постулат: "Без мови нема нації, а нема нації, то й нема держави" - згинув, виявився нікчемним?

Що замість нього?

Слава Україні!
Героям Слава!
Чому згинув? Російськомовні бандерівці це ти які не проти українізації :)

пофиг
Что будет со свидомыми:)
А не свідомим на все пофіг.;)

Чому згинув? Російськомовні бандерівці це ти які не проти українізації :)

В бандерівське середовище вкралась зараза - російська мова на противагу українській, а це вже поразка в мовному питанні.
Це показник сили російської мови, показник того, що в суті бандерівщини мовне питння другорядне.

Слава Україні!
Героям Слава!

Я вот сочувствую тому бындеровскому монументу, что порос сорняками. У парке
Пойдите -прочистите, че тут "сочуствие " свое показывать. Хорошое дело ведь делали хлопцы, мир от ****** чистили..

Назад
Зверху Знизу