Собираю команду. Djent

• Автор теми Автор теми Vilvarin
  • Дата створення Дата створення
Я,тащемта,прикалываюсь,но ИМХО техно брутал дэз поинтереснее будет.

"А техно брутал дэз это Cannibal Corpse + Scooter?"

....ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ:yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo:

Нет.типа Ориджин,Хайдеоус Деформити,Найл,Саффокейшн.

Алсо,по типу Кээнибал Корпс + Скутер есть альбом у брутал дэтстеров - Avulsed.Называется Cybergore.Брутал дэз гитары,вокал - электронные ударные и общий ритм песни.

ап

зрозумів, візьму до уваги.
цікава музика до речі

цикава?) джент - ИМХО *****асня дичайшая...
единственный охуенный матметал это мишуга, все остальное сблёв

дай ссилку на щось краще?

я розумію, звичайно, і поважаю ту музику і сам її слухаю, але не потрібно говорити, що це гавно, там також присутнє раціональне зерно. а в технічному прані є речі, які дуже тяжко зіграти...тому.... Треш він завжди залишиться і є великою музикою, але це нова музика. Колись треш також був новинкою і його забороняли і обсирали. треш ніс в собі прогрес. це новий вид прогресу можливо немає ще такої геніальної групи як металіка. щоб розкрила цей стиль в повмону обсязі, але музика розвивається і несе в собі такі метаморфози, які ми бачимо на сьогодні, тому вважаю цю дискусію беззмістовною..

я розумію, звичайно, і поважаю ту музику і сам її слухаю, але не потрібно говорити, що це гавно, там також присутнє раціональне зерно. а в технічному прані є речі, які дуже тяжко зіграти...тому.... Треш він завжди залишиться і є великою музикою, але це нова музика. Колись треш також був новинкою і його забороняли і обсирали. треш ніс в собі прогрес. це новий вид прогресу можливо немає ще такої геніальної групи як металіка. щоб розкрила цей стиль в повмону обсязі, але музика розвивається і несе в собі такі метаморфози, які ми бачимо на сьогодні, тому вважаю цю дискусію беззмістовною..

многабукаф...я нихера не понял...
можна еще раз и на нормальном языке???

ну тогда просто скажи, что имел ввиду)))

я на російській не напишу. Рібну мову розумієш? якщо так , то я напишу скорочено

/////

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу