Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Собаки та коти скоро повстануть проти російських окупантів

Так главное письмо написать...
А там разберутся!...:D

он когда-то писал, просил пойти с ним и отправить, сказала давай мне, я с Харькова отправлю, оно быстрее дойдет:D я кстати недавно случайно нашла это письмо, хотела сохранить на память, но не помню куда дела

fjddh6.webp

Я думаю, что скорее всего я бы в тот же момент умерла :(:(:(:рл:

4abjjh.webp

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

он когда-то писал, просил пойти с ним и отправить, сказала давай мне, я с Харькова отправлю, оно быстрее дойдет:D я кстати недавно случайно нашла это письмо, хотела сохранить на память, но не помню куда дела

Нужно хранить такие вещи. Это очень мило. И очень по- детски...:)

Потом память на всю жизнь!....

:)

Я думаю, что скорее всего я бы в тот же момент умерла :(:(:(:рл:

та,ерунда,:D:D
мне он на даче котяра в знак благодарности пытался в хатынку занести мышу,так я его на улицу выпер,а он на окно тулить стал:іржач::іржач:

Останнє редагування:
Гід The Village10 закладів, які відкрилися в Києві у листопаді

Нова піцерія на Нижньому Валі – зі спеціалізацією на неаполітанській піці. Власники закладу кажуть, що приділяють увагу не інтер’єру, а кухні. Піцу у One More Pizza можна придбати за 99-200 гривень.

Жіночі Nike Lunar Force 1 Duckboot’ 17
Скільки: 6449 грн
ejhfh3.webp

Відзнаки також отримали п’ять проектів, автори яких також можуть поїхати до Німеччини, серед них:

- освітній проект «Харківська архітектурна школа»,

- проект реконструкції Контрактової площі в Києві «Київська вітальня»,

- проект покращення дворів з Івано-Франківська «Фестиваль франківських дворів»,

- проект облаштування парку в промислових районах Харкова «РазомПарк»

- проект львівських урбаністів «Спільнокошт озеленення», у межах якого в місті висадили близько 200 дерев

Антимонопольний комітет України (АМКУ) наклав штраф на компанію «Кам'янка Глобал Вайн» за «недобросовісну конкуренцію». Про це повідомив голова АМКУ Юрій Терентьєв на своїй Facebook-сторінці.

«Підприємство випускає вина із переважно української сировини із оформленням пляшок, яке створює уявлення про те, що такі вина грузинські. На відповідача накладений штраф 7 010 000 гривень», — написав він.

Гід The VillageДе і за скільки можна покататись на сноуборді та лижах в Україні

та,ерунда,:D:D
мне он на даче котяра в знак благодарности пытался в хатынку занести мышу,так я его на улицу выпер,а он на окно тулить стал:іржач::іржач:

Красава!....:любов:

Пытался тебя от голода спасти!...:D

мне он на даче котяра в знак благодарности пытался в хатынку занести мышу
Мне тоже. И даже занесла, но я увидела, как изо рта у нее болтается хвост, завизжала так, что она отпустила мышу и она куда-то убежала в доме :рл:
Я потом ночь не спала, боялась, что она ее найдет и принесет мне ночью ее в кровать :рл:

Назад
Зверху Знизу