Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Собаки та коти скоро повстануть проти російських окупантів

Принимаются заявки только на роботизированные системы.

Так не обязательно в нору выпускать, можно будет использовать в качестве прототипа для деалгоритмизиционизированивания. :D

По-перше не радіну а Батьківщину кат-цап задраний і вчи українську.
Скоро прийду перевірю."Смайл, Я ДУЖЕ ЗЛИЙ"

Ты там по пути к врачу заскочи на прием, у тебя, судя по симптомам, редкая форма аллергического менингита. Говорят, что это может быть от непосредственного контакта корней волос с эмалью, которую используют при окраске кухонной посуды. :D

Ты там по пути к врачу заскочи на прием,

Ти напевно "шустеркою"служив в "порутчика" кат-цапського,скільки знаю він собі такого б не дозволив,нижче плінтуса опуститись."смайл,регочу з чуда в пір'ях"
Це осатаній раз я відповів тобі, тебе і тільки тебе прошу українською звертатись до мене."смайл попередження."

Хоспидя....

Не успела отлучиться, вы тут уже быстренько поругались....

:rolleyes:

Ти напевно "шустеркою"служив в "порутчика" кат-цапського,скільки знаю він собі такого б не дозволив,нижче плінтуса опуститись."смайл,регочу з чуда в пір'ях"
Це осатаній раз я відповів тобі, тебе і тільки тебе прошу українською звертатись до мене."смайл попередження."

То бiш, якщо я буду писати тобi украïнською, то ти й *** вiдчмокчеш i какеля лизнеш з превеликим задоволенням? Ясненько, дебiлус-€бл€тус звичайнiсiнький.

PS: А це все, дiтоньки, тому, що в дитинствi вiн не вчивсь нiхуя. Он дядечко не знав навiть де яйця курячi добувають, на екскурсiю ïздив дивитись як курочка жопку тужить, випучивши очi та роздзяпив кокалку. Вiн думав, що то, *****, в шахтах розкопки я€ць ведуться, що ото, ще колись давно динозаври нанесли ïх, зарили вiд хижакiв, та не вспiли вилупитись бо наступив лiдниковый час i тепер цi залежi ото розкопують. :D

Хоспидя....

Не успела отлучиться, вы тут уже быстренько поругались....

Я не сварюсь,хоче побути в шкірі ******,прошу дуже.
Зрештою, а що йому Євген зробив,що хер в нього більший.
Мені не подобаються такі які перед жінками "щеголґють" садячи другого в болото.
Причому знаючи шо поморді ніхто не дасть.

Назад
Зверху Знизу