Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Собаки та коти скоро повстануть проти російських окупантів

Ух ты.... Почти по-русски....
Майже.:D:D
Слухай шо у вас тут,не може форум в гнойник перетворюватись,так я розумію ви знаєте одне одного но мені це для чого,нетреба допускати щоб репутацію,особливо жінок" доводити до нуля.
Баньте тих людей.

А ты показал себя истинным долбодятлом

Значить я попав в саму середину.Ти майбутня мама а може вже нею є.
Проблема ця радсоюза,за гран цього немає.
Так що не треба ля ля.

Слухай шо у вас тут,не може форум в гнойник перетворюватись,так я розумію ви знаєте одне одного но мені це для чого,нетреба допускати репутацію,особливо жінок" доводити до нуля.
Баньте тих людей.

Закусывать не забывай ;)

Значить я попав в саму середину.Ти майбутня мама а може вже нею є.
Проблема ця радсоюза,за гран цього немає.
Так що не треба ля ля.

При чем тут вообще чьи-то мамы к выживанию диванных пород собак в условиях отсутствия людей на планете? Отвечай коротко, не надо крапать простыни о том, что сыну в 3 часа ночи пожрать не дала.

Слухай шо у вас тут,не може форум в гнойник перетворюватись,так я розумію ви знаєте одне одного но мені це для чого,нетреба допускати репутацію,особливо жінок" доводити до нуля.
Баньте тих людей.

Что? "Гнойник" "Форум"....."Репутация женщин"..... Нихрена не поняла..... Ладно. То уже завтра.....

:рл:

Если бы пила- так поняла бы....
А так- отлучилась на полчаса. И все. Баста....
Та они сегодня все вообще ****улись. Приехал к любимой жене, решил в ресторане показать котиков, которых вчера же и выкладывал. ***, заебался страницы перелистывать, такой хуебени понаписали...:рл:

Назад
Зверху Знизу