Статус: Офлайн
Повідом.: 19898
Повідом.: 19898
такие дела.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
За это надо линчевать на месте. Яйца норм тема, но в поезде как начнут жрать, запах ****ец отвратный. А если ещё ковбаску з часником та НОСКИ, ооо, вундербар!
*****.
У знайомих жив такий козак. Не знаю яким чином, але після його промислу на кухні суп був з шубою його, та вода, що відстоювали у бутилі теж була з котячими волосками. Він там мордою відвигав кришку з бутилю і пив.
А якось хотів залізти на холодильник та потрапив сракою в олію, що була в мисці на підвиконнику. Вона вже була не гаряча.
Потім був такий атракціон: відмити кухню від олії, бо він все перевернув, потім відмити його, а потім його треба було шукати під столами. Він не подобався собі у новому вигляді і ховався від всіх.![]()
Невихований. Він би в мене в такому режимі недовго розслаблявся.
герлянду перегриз. За що отримав ****юлєй від хозяїна.
Ну все-таки якісь елементи виховання були присутні. Не ясно тільки чи допомагало. Може запущений випадок.
зачепився за гілляку, звалився на траву. Принесли його не мертвий не живий...переляканий довсрачки. Але потім вичухався казали. І навіть почав лазити по столах і під'їдати те, що залишили на столі не для нього.
та ты такий грозний![]()
есть что?![]()
Все ясно. Абсолютно безвідповідальна істота. Як ото бувають людські представники.
По-моєму кішки (жінки) більш відповідальні, як і в людей.![]()
Але добре, що ходив завжди у лоток. Може зходити рано вранці, а потім прийти і кусати за вуха, щоб пішли прибрали за ним, бо йому це не комфортно нюхати.
А ще отак теж робив.
Тільки з хозяїном він собі не мог дозволити так робити, бо був зараз же
Я пам'ятаю спросоння шо коте на мені сьогодні сиділа коли я спав - один в один.
![]()
Але не будила.![]()