Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Собаки та коти скоро повстануть проти російських окупантів

такие дела.

bb1fcd.webp

За это надо линчевать на месте. Яйца норм тема, но в поезде как начнут жрать, запах ****ец отвратный. А если ещё ковбаску з часником та НОСКИ, ооо, вундербар!

Носками рот витирають потім. Щоб не витрачати кошти на серветки

У знайомих жив такий козак. Не знаю яким чином, але після його промислу на кухні суп був з шубою його, та вода, що відстоювали у бутилі теж була з котячими волосками. Він там мордою відвигав кришку з бутилю і пив.:D:D
А якось хотів залізти на холодильник та потрапив сракою в олію, що була в мисці на підвиконнику. Вона вже була не гаряча.
Потім був такий атракціон: відмити кухню від олії, бо він все перевернув, потім відмити його, а потім його треба було шукати під столами. Він не подобався собі у новому вигляді і ховався від всіх.:(

У знайомих жив такий козак. Не знаю яким чином, але після його промислу на кухні суп був з шубою його, та вода, що відстоювали у бутилі теж була з котячими волосками. Він там мордою відвигав кришку з бутилю і пив.:D:D
А якось хотів залізти на холодильник та потрапив сракою в олію, що була в мисці на підвиконнику. Вона вже була не гаряча.
Потім був такий атракціон: відмити кухню від олії, бо він все перевернув, потім відмити його, а потім його треба було шукати під столами. Він не подобався собі у новому вигляді і ховався від всіх.:(

Невихований. Він би в мене в такому режимі недовго розслаблявся.

Невихований. Він би в мене в такому режимі недовго розслаблявся.

А ще він тоді любтв музику і бігав по піаніно. :D А потім стрибав у квіти на підвиконнику. А коли перед новим роком встановили ялинку, то він почав її виганяти з хати. Пихтів на неї, нявкав, стрибав, а потім взагалі звалив нижній ряд іграшок :( герлянду перегриз. За що отримав ****юлєй від хозяїна. Після цього сидів під столом і соромився виходити на люді.

:іржач:

Ну все-таки якісь елементи виховання були присутні. Не ясно тільки чи допомагало. Може запущений випадок.

:D
Не знаю від кого воно таке народилося. Де вони його взяли взагалі. Хозяїн на нього впливав добре. Але він не завжди був вдома, щоб впливати. А кіт той користувався нагодою що можна робити все, що завгодно:D
А якось вибіг на вулицю у вікно за пташкою, та зачепився за гілляку, звалився на траву. Принесли його не мертвий не живий...переляканий довсрачки. Але потім вичухався казали. І навіть почав лазити по столах і під'їдати те, що залишили на столі не для нього.:іржач:

зачепився за гілляку, звалився на траву. Принесли його не мертвий не живий...переляканий довсрачки. Але потім вичухався казали. І навіть почав лазити по столах і під'їдати те, що залишили на столі не для нього.

Все ясно. Абсолютно безвідповідальна істота. Як ото бувають людські представники.:D

По-моєму кішки (жінки) більш відповідальні, як і в людей.:)

Все ясно. Абсолютно безвідповідальна істота. Як ото бувають людські представники.:D

По-моєму кішки (жінки) більш відповідальні, як і в людей.:)

Але добре, що ходив завжди у лоток. Може зходити рано вранці, а потім прийти і кусати за вуха, щоб пішли прибрали за ним, бо йому це не комфортно нюхати.:D
А ще отак теж робив.

Тільки з хозяїном він собі не мог дозволити так робити, бо був зараз же на дворі:D:D
А з дівчатами то можна. Вони все одно візьмуть його на руки, поцілують під хвоста:іржач:
Я якось прийшла у гості і дивлюся він сидить і дивиться телевізор біля екрану. А потім прибіг, почав нявкати у сумку заглядати, такий гарний, і як не портив майно ніколи, як наче самий гарний кіт в світі:):)

Але добре, що ходив завжди у лоток. Може зходити рано вранці, а потім прийти і кусати за вуха, щоб пішли прибрали за ним, бо йому це не комфортно нюхати.:D
А ще отак теж робив.

Тільки з хозяїном він собі не мог дозволити так робити, бо був зараз же

Я пам'ятаю спросоння шо коте на мені сьогодні сиділа коли я спав - один в один.

be1add.webp

Але не будила. :)

Назад
Зверху Знизу