Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Собаки та коти скоро повстануть проти російських окупантів

23.jpg

:( Бывают же твари такие, а

Останнє редагування:
Я не понимаю.
У меня внутри что-то гаснет, когда я такое вижу.
Я считаю, что таких надо убивать.

Я не понимаю.
Принесла этот жах в тему
с единственной целью:
у этой твари есть соседи, есть те, кто его знают.
Пусть знают.

Останнє редагування:
Я не понимаю.
Не треба бути такою жорстокою!
Достатньо було б четвертувати та залишити жити.

🇺🇦
У Харкові поліцейські відреагували на повідомлення про жорстоке поводження з собакою
Інформація, поширена в телеграм-каналах щодо заподіяння тяжких травм тварині, не підтвердилася.
🔹
Вранці 30 квітня до відділу поліції № 2 Харківського районного управління поліції № 1 надійшло повідомлення від громадянки. Вона повідомила, що на проспекті Аерокосмічному невідомий б’є собаку.
👮‍♂️
Правоохоронці оперативно виїхали за вказаною адресою та встановили особу порушника. Ним виявився 65-річний мешканець Харкова. Собаку на прізвисько Рижуля у супроводі господарки поліцейські доставили до ветеринарної клініки для огляду.
🔹
На момент огляду тварина була активною та рухливою. Детальний стан її здоров’я буде відомий після повного ветеринарного обстеження.
🔹
За даним фактом триває перевірка.
👮‍♂️
Поліція дякує небайдужим громадянам за активну громадянську позицію та закликає й надалі не залишатися осторонь у випадках жорстокого поводження з тваринами.

Принесла этот жах в тему
с единственной целью:
у этой твари есть соседи, есть те, кто его знают.
Пусть знают.
Я люто ненавижу тех, кто жесток с животными.
Вот как кацапов и муслимов, так и этих. Я смотрю на Масю и думаю о том, что если б кто-то причинил ему вред, я бы могла за это убить.
PXL_20250429_172427097.PORTRAIT.jpg

Собаку хоть спасли? Смотреть мне такое очень больно..А четвертование ублюдка я бы смотрел и на бис..

Назад
Зверху Знизу