- Повідом.
- 67275

Мужики тоже уплетают за милую душу....
Шось навіть не пам'ятаю коли уплітав останній раз.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Сам ты " кисляк"
У меня Nike. Надеюсь, что тебя это немного успокоит как-то![]()
Ви з Лакою два чобота пара. Заміж не беруть і топчете весь час.
нєа, чорний а зверху такі блискітки, міленькі, як пісок. таких 4 пальці. а решта великі срібні у прозорому лаку. А на безымянном фольга, шоле? Непонятно....
ну, шоб понять вкусно ли это, нужно попробовать![]()
Ой, а я не знала, что замужние девочки не кушают![]()
Шось навіть не пам'ятаю коли уплітав останній раз.
О.
Схожие вкусы...
у мого малого оригінали, 2 сезон тягає, і в хвіст і вгриву. живі))Зараз ще якісь всі помішані на шкарах New Balance. Хоч би через одного, так вже всі поголовно.
я думала мой директор только с подчиненными матом разговаривает, но тут я услышала как ог разговаривает с арендаторами, это ж просто пипец!седня орал на одного арендатора, наверное весь завод слышал этот матерный ор
по-моему человеку корона передавила все мозги
Того и глядишь еще подружимся (не дай бог)![]()
в мене адідаси, вже 10 років. правда по вулиці в ник пару раз ходилаУ меня Nike. Надеюсь, что тебя это немного успокоит как-то
в мене адідаси, вже 10 років. правда по вулиці в ник пару раз ходила
Как-то не хочу даже экспериментировать.я думаю ты не дооцениваешь возможности своего термоядерного реактора![]()
Тю. Чего это ты кадилом отмахиваешься?
ні, йшла і по дорозі торкнуло. холодно, мокро, сиро, противно от я і вирішила настрій собі піднятиТы собралась на карнавал в Рио?![]()