Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Собаки та коти скоро повстануть проти російських окупантів

:рл:

Девочки.

Не убивайте свои ростюхи....

Не любите- отдайте.

Ну, они же не виноваты в том, что выросли?....

:незнаю:

от від цього і плакала! як можна було стільки зі мною прожити і подарувати таке??? перемкнуло мабуть, єдине виправдання

я писала вище. не вважаю 8 березня святом, від слова зовсім:D і не чекаю ніяких подарунків в цей день. не люблю квіти, точніше рівно до них відношусь. і замість самого красивого віника краще візьму грошима:D
в мене ніколи не було і немає кімнатних квітів, я не люблю з ними возитись. не падаю в обмороки ой какие у вас цветочки! і тут бац - орхідея щей у горшку!
він мені купує квіти, але то просто віник - постояли скільки там і в смітник. а тут щось треба з нею робити. танунафік!

я писала вище. не вважаю 8 березня святом, від слова зовсім:D і не чекаю ніяких подарунків в цей день. не люблю квіти, точніше рівно до них відношусь. і замість самого красивого віника краще візьму грошима:D
в мене ніколи не було і немає кімнатних квітів, я не люблю з ними возитись. не падаю в обмороки ой какие у вас цветочки! і тут бац - орхідея щей у горшку!
він мені купує квіти, але то просто віник - постояли скільки там і в смітник. а тут щось треба з нею робити. танунафік!

Вот что я тебе скажу: ты с жыру бесишься. Стыдись.

Думаю на базаре не меньше людей, чем возле метро

Та не... у нас на базары не так много ходят... а метро у спальника... сотня тысяч точно проходит в день :)

Попался по дороге... :)
7eccfa.jpg

Не.

Ну, если бы я таксу получила на 8-е Марта- я бы, наверное, и дома не осталась .

Или - даритель.

Не знаю.

оооот! я своєму сказала, що на його день народження зварю йому гарбузову кашу. дуже красиво її оформлю і подарую. він її ненавидить, а я люблю.

не люблю квіти, точніше рівно до них відношусь. і замість самого красивого віника краще візьму грошима
А для меня, если нет цветов, то праздник не удался. Обожаю цветы!
В этом году на свой ДР получила прекрасный букет!!! От форумчанина из этой тем) Курьер в 8 утра принес! :кручусь:

Назад
Зверху Знизу