Статус: Офлайн
Повідом.: 69027
Повідом.: 69027
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Непесди.
У меня пожар утром был.
Да запиваю.
Стресс.
Нехер меня тут подкладывать.
Свирид Опанасович з огидою бере дракона за обляпані кров'ю зелені крильця.Вначале был Спиритус...
Я на это и рассчитываюНахрена ты эти буквы ьултшь
Они мне все затмивают
ЗачемЗатми своими трицепсами![]()
Ви мене іжвінітє жа хуйову дікцію. У мєня кольцо в жубах.Свирид Опанасович з огидою бере дракона за обляпані кров'ю зелені крильця.
Свирид Опанасович. Блядь! Колись я іще пацаном був, то їх зимою в нас не було. Оце, як тіки осінь, вони своїх дітей ото позганяють на леваду і вчать літати, а потім посідають, падли, і тіки м'ясом римигають, ну чисто корови. А через пару тижнів всі в Африку полетять. І так красіво летять, блядь, строєм, аж земля трясеться. Коли їх главний серне, то і остальні тоже. Бува, цілі села гімном засиплять. Порядок тада у них був!..
Саломон Самсонович. А щас?
Свирид Опанасович. Щас ні. Щас ні в них, ні в нас, кругом порядка нема.
Африкан Свиридович. А щас чого не улітають, діду?
Свирид Опанасович. Хуй його зна. Колись порядок був, нахуй, не те, шо січас!
Входить Валька, онука Свирида Опанасовича, це здоровенна обізяна. вдягнута у просте, охайне платтячко.
Валька. Шо ви пиздите, діду? Раньше, раньше... Шо за ностальгія, чого вам щас не хвата, тюрми?
Затми своими трицепсами![]()
Ну иногда тут культ еды ещё и репортажи контактов с миром духов у котаОт собачек и кошичек тема скатилась к сиськам и хуям
Я - спать .
Айфон садится
Зарядка сломаласт
Так. Прошу прощения, что прерываю вашу светскую веседу.
У нас горячие новости.
Модератором всех разделов назван Крокодил.
Прошу любить и жаловать!
![]()
![]()
Какие там, я даже на фото с мероприятий на шифре, когда вижу что фотают - лицо закрываю всегда. Я у мамы вичуганТонко. Вот и я бы посмотрела на Девила в трицепсах.![]()
А вот у меня камера наебнулась. Зрада аж сльози на очахШнурок или кубик? Шо именно наипнулось?
Так. Прошу прощения, что прерываю вашу светскую веседу.
У нас горячие новости.
Модератором всех разделов назван Крокодил.
Прошу любить и жаловать!
![]()
![]()
А вот у меня камера наебнулась
А вот у меня камера наебнулась. Зрада аж сльози на очах
Ну и ладно, я всё равно тебя люблю.Какие там, я даже на фото с мероприятий на шифре, когда вижу что фотают - лицо закрываю всегда. Я у мамы вичуган
Геев вперед
Идем в европу!)