Re: СНБО ввёл санкции против Медведчука
То йому ще пахати й пахати до того світлого дня.
Краще портрет шмарклі повісь вдома.
То йому ще пахати й пахати до того світлого дня.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Краще портрет шмарклі повісь вдома.
И кого из них арестовали? Насколько я понимаю, финансирование терроризма- это очень серьёзное обвинение, тут даже домашним арестом не отделаться...
Ох и *****ы. И ****уют на русском. Такое впечатление, что *****а тв включилZIK, 112 і NewsOne - одна трансляція на всіх. Уже не заморочуються.
скоро и до шоколадного доберутся!
интересно, шоколадный где заплатил налоги, когда переоформил покупку прямого на себя?
Бубочке нужно срочно рейтинг подымать!
![]()
Нажаль коментар фахівців КМІС може постити тільки такий юзер як ти.
Київський міжнародний інститут соціології (КМІС) — українське товариство з обмеженою відповідальністю з центром у Києві, що спеціалізується на соціологічних дослідженнях; аналітичний центр. В останні роки помічений у маніпуляціях та суттєвому завищенні рейтингів проросійським політичним силам[1].
А в кого там завищення? В Шарія?
То є так, дядько! Перші два то "попутчікі революції", в них самий правдивий рейтинг)))
Я не фахівець у сортах лайна. І який же я юзер на твою думку? Хоча, на твою думку мені ******и.
Ну сьогодні виступав опзжсник і розказував що їх рейтинг не менше 25%, а тут всього 17,8.
Саджати будемо

А если зеля таки посадит мертвечука, а ты тут в лужи напукал??Не будемо. Санкции вводятся как раз тогда, когда невозможно привлечь к ответственности. Но санкции внутри страны - это нонсенс!!! Его надо посадить, а низзя... Ну хоть санкции ****ем![]()