Re: "Слуги" собрались валить
друже, при всій повазі - питання дурне(
Ціль рашки - знищити нас як країну. Зробити Україну часткою своєї імперії. Чи ти за 7 років не зрозумів?
Після всіх подій кількість лояльного до рашки населення дуже зкоротилось.
Сценарій Криму - не пройде ніяк.
Сценарій ЛДНР - не потрібен хуйлостану, вони вже намагаються впихнути їх нам назад, але з статусом блокератора.
На мій погляд:
- реальний наступ не планується з висвітленням у всіх ЗМІ та типу "випадковими зйомками колони техніки"
- реально наросії біда з бабками
- реально вже існуючі санкції дуже шкодять рашці
- нові території ім не потрібні.
На мій погляд йде залякування. Щоб наш сцикло пішов на угоду з рашкою та інтегрував ОРДЛО в Україну з особливим статусом та представниками у ВР. Згодом - легалізація Криму. Вето на НАТО та ЄС.
Повномаштабну війну росія не потягне. Але ескалувати може, нашкодити і знову спробувати продавити "свої" зміни в НАШУ Конституцію.
Захватничеська війна - це дуже дорого з боку грошей та смертей. Я на 90% впевнений що її не буде. Принаймні зараз коли росія така слабка.
Підвищення ставок - буде, буде ескалація. Буде можливо маленький наступ на якийсь опорний пункт за для самого факту "можем повторіть".
Ну і звісно є 10% вірогідності того що хуйло остаточно з'їхав з глузду. Тоді можлива війна. Але не довга. З програшем росією і нашими людськими втратами