ches7 C Статус: Офлайн Реєстрація: 31.08.2016 Повідом.: 3550 29.01.2022 🔴 19:49 Повітряна тривога у Харкові! #81 Re: Слобожанська мова!? В автобуси На девку пасматрел -
ches7 C Статус: Офлайн Реєстрація: 31.08.2016 Повідом.: 3550 29.01.2022 🔴 19:49 Повітряна тривога у Харкові! #82 Re: Слобожанська мова!? Вона мне молча(сучка) Место уступила ! по мотивам Губермана.
fedya_valki F Статус: Онлайн Реєстрація: 24.09.2009 Повідом.: 25058 29.01.2022 🔴 19:49 Повітряна тривога у Харкові! #83 Re: Слобожанська мова!? Iнопланетянин сказав(ла): А какие маркеры языка? Думаю это правила и литература. Натисніть, щоб розгорнути... Шевченка читайте, любi друзi, буде вам незгвалтована украiнська мова! ФиГнЯ сказав(ла): Ты хочешь сказать шо в Одессе говорят как в Ужгороде?) Натисніть, щоб розгорнути... Но одессит всегда поймёт ужгородца, как и наоборот! А москаль не поймёт ни одессита, ни ужгородца! Вот и весь корень проблемы!
Re: Слобожанська мова!? Iнопланетянин сказав(ла): А какие маркеры языка? Думаю это правила и литература. Натисніть, щоб розгорнути... Шевченка читайте, любi друзi, буде вам незгвалтована украiнська мова! ФиГнЯ сказав(ла): Ты хочешь сказать шо в Одессе говорят как в Ужгороде?) Натисніть, щоб розгорнути... Но одессит всегда поймёт ужгородца, как и наоборот! А москаль не поймёт ни одессита, ни ужгородца! Вот и весь корень проблемы!