Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: [email protected]
  • Автор теми Автор теми Синдбад
  • Дата створення Дата створення
Статус: Офлайн
Повідом.: 28900

Российские военные казнили пленного украинца за фразу "Слава Украине" – что известно​

Оккупанты совершили очередное жестокое военное преступление и сняли расправу с украинским военным на видео.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Это то, что они додумались выложить. А сколько народу расстреляли не под камеру? В нашей и Киевской области находили множество, со связанными руками, т.е. точно некомбатантов. Упыри.

Чому наши хлопцi доси не розстриляли 10x *****iв й не показали ванькам що ще 50 рострилямо? Або ж в метрi у москвi нixуя не взорвали! Вiчна пам’ять герою - вiн буде жити вiчно з вояками якi вбивали руських
Украина не *****уссия! Такое показывать не будут. Просто, узнать, что это было за *****ское подразделение и приказ по всем фронтам: упырей, с такой-то *****ассийской части, в плен не брать!

Это то, что они додумались выложить. А сколько народу расстреляли не под камеру? В нашей и Киевской области находили множество, со связанными руками, т.е. точно некомбатантов. Упыри.
Они, просто, снимали, как взяли в плен бендеровского укрофашиста. Даже, закурить ему дали... НО сценарий пошел не по плану. И тут, всё ******о-*****астическое нутро *****асов, вылезло наружу. А видик, уже был снят. Мозгов хватило - выложили в эфир, как они лихо-браво мочат пленных. Значит - ссут слова "СЛАВА УКРАИНЕ!", как черти ладана

Нi пiдарiв треба знищувати под камеру - як Iгiл цих пiдарiв винище! Й не треба нехтувати правилами найкращix у свiтI воякiв СС - не брати до полону охфïцерiв та солдатiв!
игил, своими видосами казней, настрапалил на себя всё прогрессивное человечество. Где сейчас этот игил? Пусть *****ье роет дальше себе могилу. У украинцев есть мозги, в отличии от них.

Ти не правий! Iгiл заявив про себе як про силу! *****и повиннi знати що таке украïно-арI. ******и на людство - украïна понад усе!!! Тiки нацIя
Никто не запрещает мочить *****ье! Но не пленных на камеру! Сила - сильна в руках умных, а не безмозглых!

Якщо вони не побачать ixня воля не буде зломана . В цьому ти не разумieшт. Тому треба бiльше вiдосiв вiд наших хлопцiв де вони палять й рiжуть руських ! *****и повиннi розумiти що ми не воюймо з ***лом - ми воюемо з етнiсиними россiянами! До повного знищення! Ï Iгiл то сцикуни в порiвняннi з нами. Ми ще будем формувати айнзац команди для зачисткi бiлгородськоï та курських областей та кубанI! Cлава нацii
хватит тут пердеть игиловец недоделанный пойди и замочи, бред генерируешь и пытаешься поведение Украинцев приспустить до скотского уровня лишнехромосомных

Не пiзди *****! Ти руських жалieшь? Любишь руський мip? Шо поганого в розтрiлах полонених *****iв - а ну скажи? Вони не люди нixуя- тому стрiляй й рiж тварей й не ****и - толстовець *****ий
и тут *****бола понесло:D:кінь2::кінь2::кінь2:

Якщо вони не побачать ixня воля не буде зломана . В цьому ти не разумieшт. Тому треба бiльше вiдосiв вiд наших хлопцiв де вони палять й рiжуть руських ! *****и повиннi розумiти що ми не воюймо з ***лом - ми воюемо з етнiсиними россiянами! До повного знищення! Ï Iгiл то сцикуни в порiвняннi з нами. Ми ще будем формувати айнзац команди для зачисткi бiлгородськоï та курських областей та кубанI! Cлава нацii
Вот, ты побачил казнь украинского пленного - у тебя воля сломалась? У тебя, наоборот, ярости к *****ам прибавилось. А когда весь мир побачит эту казнь, за слова: "СЛАВА УКРАИНЕ!" Тогда весь мир станет яростнее к *****ам и сделает всё, что бы быстрее их уничтожить...

Останнє редагування:
Ти говоришь про арiйський свiт. У людиноподобних створiнь як *****и або ж кiтайцi логiка вiдрiзняеться вiд арiйсткоï. Вони як собака або ж баба яку коли ****ишь тодi вона тебе поважа. Тому я й говорю що ти нixуя не розумieшь - тут без образ. Ми повиннi вижигати це лайно- й демонструвати iм це. За це вони нас поважатимуть!
:рл:

Кстати, а кто такие "толстовцы"??? а то я не ипу, кто это. это что-то абыдное??
***** дазер знает, но он ***** и его я спрашивать не буду, а то у ХФ может движок не выдержать от такого потока поноса

хватит тут пердеть игиловец недоделанный пойди и замочи, бред генерируешь и пытаешься поведение Украинцев приспустить до скотского уровня лишнехромосомных
Дазер - старый провокатор ХФ. Иногда провоцирует совсем противоположное...

Не пiзди. Ти як военком яркому я прийшовши сказав що можу катувати й розтрiлювати- заявив менi шо я хвора людина та й ще алкоголiк. А я кажу що це треба робити! Як зачистити бiогород нiкого не вьиваючи? Нiяк. Тому ми уже зараз повиннi готувати айнзац команди
сам не ****и, военком аж бегом бы отправил такого бравого воена в айнзац команду под Бахмут, попутно напиздев тебе с три короба обіцянок, ну там бабы, бухло, и все как ты любишь

Дазер - старый провокатор ХФ. Иногда провоцирует совсем противоположное...
скучно дедушке на даче, даже сурки и те еще не попросыпались, вот и решил тут повоевать

Назад
Зверху Знизу