Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Зайди в будь-яку тему, на будь-яку сторінку, крім останньої, і прокрути вниз...Писі.. як що що .. то я с телепона..
Дим, лично для себя никаких изменений не увидел..Зайди в будь-яку тему, на будь-яку сторінку, крім останньої, і прокрути вниз...
Зашєл кручу1Зайди в будь-яку тему, на будь-яку сторінку, крім останньої, і прокрути вниз...
Тут сук как дождь так ваще них не работает..кроме нас..Ти на мня сильно не ориентируся, бо у меня шо скорость, шо шо покритие могут бить дуже разние, +делай поправку на польшу..
Что значит "разделяет редактирование"?А вот то шо оно разделяет редактирование то не есть гуд..
Ну, било пару раз.. редактруют пост, а его в новом окне отбражает..Что значит "разделяет редактирование"?
Подгружает посты. Ну как в Фейсбуке листаешь ленту, и посты подгружаются снизу
Я такое не встречал..Ну, било пару раз.. редактруют пост, а его в новом окне отбражает..
Но я всеже грешу на сваои руки крюки
Вроде работает.Зайди в будь-яку тему, на будь-яку сторінку, крім останньої, і прокрути вниз...
вимкнути є можливість? Повернути як було?
Спасибо пожайлуйста1Вроде работает.
Посмотрела-проверила на 2х темах
PS. С ноута