Статус:
Повідом.: 18806
Повідом.: 18806
- 🟡 15:48 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
Re: Сколько людей вернется в Украину из-за рубежа
А нащо тягнути? Також іноді бувають моменти, коли треба доволі швидко скористатись моментом.
Зрозуміло, що якось вони працюють. Але якщо можна зробити щось простіше, то немає сенсу робити складніше.
Щодо податків у мене є сумніви. У нас я готівкою останні роки взагалі не користувався, навіть в перехідах метро вже на лотках термінали є. У німців це норма, коли в ресторанах, доволі великих магазинах та майже у всього дрібного бізнесу немає терміналу. Виникає питання: чому так? Напевно ж тому, що ніхто не хоче платити податки та усі показують не повний прибуток.
Ну ось це і означає, що потрібна окрема людина для бухгалтерії. Хоча насправді я ніколи не вів сам бухгалтерію, просто впадлу. Але як це працює знаю.
Ти дійсно впевнений що кожен бізнес іде по плану та кожен стартап успішний?
Ну это же не на поезд успеть. Куда спешить? А главное, зачем? Куда в таком бизнесе можно опоздать?
А нащо тягнути? Також іноді бувають моменти, коли треба доволі швидко скористатись моментом.
Та ничё так, вьетнамцы в цветочных, турки в дёнерных, итальянцы и греки в ресторанах на каждом углу.
У нас на старой квартире вьетнамцы напротив жили и с 90-х, со времён объединения Германий, держали овощной и цветочный лотки в переходе с-бана. 30 с лишним лет. Но! Да! налоги платить прийдётся и миллионером как в Украине за 3 года не станешь.
Зрозуміло, що якось вони працюють. Але якщо можна зробити щось простіше, то немає сенсу робити складніше.
Щодо податків у мене є сумніви. У нас я готівкою останні роки взагалі не користувався, навіть в перехідах метро вже на лотках термінали є. У німців це норма, коли в ресторанах, доволі великих магазинах та майже у всього дрібного бізнесу немає терміналу. Виникає питання: чому так? Напевно ж тому, що ніхто не хоче платити податки та усі показують не повний прибуток.
Вот не нада ля-ля. Моя подруга ведёт бухгалтерию в автошколе своего сына. Он просто не успевает это делать сам.
Ну ось це і означає, що потрібна окрема людина для бухгалтерії. Хоча насправді я ніколи не вів сам бухгалтерію, просто впадлу. Але як це працює знаю.
Вы вообще имеете понятие о бизнесе? О бизнес-плане?
Ти дійсно впевнений що кожен бізнес іде по плану та кожен стартап успішний?