Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
03.11.2024.В прошлом году в этот день (24.10.24г.) нам подали тепло.

Нам включили отопление. С утра еще не было.
Шла на кухню закусить, пощупала батарею -э нет! Сперва нужно выпить.
Коммунальщикам благодарность и восхищение!
Обещала написать:
выставленный за октябрь 2024 счет - только абонка и обслуживание,
(отопление включили 1 ноября, так что логично)
За нашей с вами мамкой Ирина из окна присматриваетМне кажется, что у нас одна мамка с ней.

А зверху ще сто грам, для гарного сну.Падажжитє. Я тоже хочу поучаствовать.
Бутилка дволітрова з кип'ятком, під одєялом - творіт чудєса. Можно ніч спать, як бутто в хаті +22.
У Києві опалювальний сезон може початися тільки в грудні, в окремих районах його старт відкладали навіть до 10 числа, — голова Спілки споживачів комунальних послуг
Думаю, що ситуації схожі....![]()
как посоветовал Синегубый - держитесь!Головне, шоб у голови Спілки споживачів комунальних послуг було опалення, а ми вже якось такось 🎅
грам чи кілограм?А зверху ще сто грам, для гарного сну.

Як вам більше до вподоби.грам чи кілограм?
![]()
А до него микромедведь по другому поводу.как посоветовал Синегубый - держитесь!
Та то не мені, а особі, яку гріти треба....Як вам більше до вподоби.
Як можна підключити котел до газового балону?Та то не мені, а особі, яку гріти треба....
Я - підготовлений. Кілька контурів опалення, в тому числі можливість вікористовувати дрова та скраплений газ, генератор, вода із свердловин...Теплий будинок - газоблок 40 см...
то до фахівців...як мінімум - треба змінити форсунки...Як можна підключити котел до газового балону?
У Києві опалювальний сезон може початися тільки в грудні, в окремих районах його старт відкладали навіть до 10 числа, — голова Спілки споживачів комунальних послуг
Думаю, що ситуації схожі....![]()