Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Эх, а у нас сухой закон...от того, что в ебенях, ездили, все купили, а бухича нет ((
Ты просто не знаешь как некоторые мужчины ценят анусы своих женщин.
А ювелиры знают
цьому я не здивован. бо скільки вкладають в обличання жінок, але це обличчя яке бачат частіше та більше людей. а то анус, повний ексколюзівТы просто не знаешь как некоторые мужчины ценят анусы своих женщин.
А ювелиры знают
Покушение на полугодовой доход детектед![]()
Это ты не понимаешь. А ювелир все поймёт
цьому я не здивован. бо скільки вкладають в обличання жінок, але це обличчя яке бачат частіше та більше людей. а то анус, повний ексколюзів
це велика та коштовна корка чи невеличкий бюджет. стільки питаннь, жодної відповіді.
та й до речі. загальне питання
якого розміру повинна бути жопна корка щоб не соромно було її презентувати жінці?
Ну, у вас там место такое тревожное, не до алко
до перемоги ніззя. а потім як віпдпустить. за усе. перед усім наступним.
отим ювелірам лише б нуль у ценніку домалювати
А ты бы хотел ей туда рафаэлку притолкать?
Полный или нет, от конкретики завистит
то взагалі не для того щоб шото штовхати туди
цьому я не здивован. бо скільки вкладають в обличання жінок, але це обличчя яке бачат частіше та більше людей. а то анус, повний ексколюзів
це велика та коштовна корка чи невеличкий бюджет. стільки питаннь, жодної відповіді.
та й до речі. загальне питання
якого розміру повинна бути жопна корка щоб не соромно було її презентувати жінці?
10 км и орки![]()
10 км и орки![]()
Оттуда где ты на фотке был?
Не придумывай.
Оттуда где ты на фотке был?
Не придумывай.
людина-міні-фабрика по виробнуцтву ласощів!Вот это я разошлась :
]
Я не фабрика. У меня сейчас очень ограниченные возможности проявиться. Но и сейчас есть. Просто не публичные. Мало времени рассказывать ему волшебные сказки, завораживать свободным выплетом, и умилять проявлениями а быту