- 🟡 15:48 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
Re: сите, мыто, за долларом и тонкие шутки от
Д7
Звідки інфа?
Д7
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Звідки інфа?
У кого там родственники в запоребрике? Как настроение у белгородцев на фоне предстоящей мобилизации?
курск и воронеж следующий в на повестке дня у кровавого диктатора. Экспириенс Чечни тому подтверждение
Слава Богу могу как в старые добрые времена указать в анкете:
Родственников за границей ( в россии)не имею![]()
В Кременчуге вышел из комы АТБ. Сегодня зашла и удивилась. Может еще не полный ассортимент, но хоть не пустые полки.
А вообще здесь рулит сеть "Маркетопт". Их магазины на каждом углу.
В Харькове АТБ живой?
Это скорее вопрос риторический
Очень хорошо ))) Если торговые сети оживают, значит не все так страшно.Вчера даже фрукты были. Грейпфрут и Помело
Умирает старый еврей. тут жена стоит, дети.Думаю , що зараз найкращий час виїзжати з Харкова всім тим , хто не задіян і не планує обороняти місто . Жінкам так точно .
Переглянути вкладення 13190972
Проведали меня, жрачки привезли. А я скакун с палочкой, напрыгиваю туда сюда.
Ситуація у нас складна , то якщо вибирати слова обережно . Але є і позитив . Щось там нам вже про якісь танки починають розмови . Ну і Метсола виявилась нашою нормальною дівчинкою , напевно жила біля хаі в общагах, коли вчилася . Розуміє дещо.
Думаю , що зараз найкращий час виїзжати з Харкова всім тим , хто не задіян і не планує обороняти місто . Жінкам так точно .
Переглянути вкладення 13190972
Проведали меня, жрачки привезли. А я скакун с палочкой, напрыгиваю туда сюда.