Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

сите, мыто, за долларом и тонкие шутки от

🔴 13:10 Повітряна тривога в Харківський районСлідкуйте за подальшими повідомленнями.#Харківський_район

Перепись населения

• Женчино я

Голосів: 24 29.6%
  • Мужчино я

Голосів: 57 70.4%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    81
  • 🔴 13:10 Повітряна тривога в Харківський районСлідкуйте за подальшими повідомленнями.#Харківський_район
Опять Линкусю удалили ...:незнаю: Не успела все почитать (((
Неужели не может сделать свою тему ? Без проклятий и не трогать военных :незнаю:

Он странный, может даже сумасшедший, но не глупый. Получается странная текстовая порн...фия.
Но зато нескучно ))

• 🔴 13:10 Повітряна тривога в Харківський районСлідкуйте за подальшими повідомленнями.#Харківський_район
Опять Линкусю удалили ...:незнаю: Не успела все почитать (((
Неужели не может сделать свою тему ? Без проклятий и не трогать военных :незнаю:

Он странный, может даже сумасшедший, но не глупый. Получается странная текстовая порн...фия.
Но зато нескучно ))
Да какая порн....фия....в порн...о - секккс секккс и секкккс. А у него одни страдания от его отсутствия.

( правильное написание определённых слов форум блокирует)

Да какая порн....фия....в порн...о - секккс секккс и секкккс. А у него одни страдания от его отсутствия.

( правильное написание определённых слов форум блокирует)
Если я правильно поняла из его удаленных постов, его даже в армию не взяли по проблемам головы :незнаю:
Вот пусть бы и писал здесь в своей отдельной теме. А то бывает человек всю жизнь фрик, а потом бумс....прославился
Не знаю ...Он пишет много бреда, но иногда интересно. Кому он мешает ?

Форум - не рехаб. Здесь не лечат....

Х.город на линии огня. С первого дня войны. Чего не сказать про Львов или Кремень. Если бы Львов обстреливали как нас, и так разрушали и обесточивали - весь тот люд, кто туда сейчас набился - испарился бы в разных направлениях.

Какой был бы Львов форум? И вообще он есть?

Х.город на линии огня. С первого дня войны. Чего не сказать про Львов или Кремень. Если бы Львов обстреливали как нас, и так разрушали и обесточивали - весь тот люд, кто туда сейчас набился - испарился бы в разных направлениях.

А при чем тут обстрелы? Я жила в Кремне и писала здесь:незнаю:
Наверное людям нечего сейчас говорить. По очень разным причинам. И не хочется.
Уехавших начнуть упрекать, что в Европе сидят. Мужчин , что не служат итд итп Люди нервы берегут )))
ХФ телега была. Но я давно не заходила
ЗЫ Львов форум есть. Но он на українській мові. Взагалі увесь . Мені якось це не дуже комфортно ))) Він теж здається ледве живий

Гуд найт
1000001928.jpg

Тук тук в тишину
1000001750.jpg

💙💛
1000002365.jpg

Ну по Львову и Кремню тоже прилетало. Не так часто но тоже душевно. Помню как во Львове при обстреле вокзала ранило ребенка из Харькова,который с мамой поехал где безопаснее как они думали

Львів далеко від місць пусків ракет, тому його мешканці мають час сховатись. Спуститись з верхніх поверхів, відійти за дві стіни, піти з відкритого простору тощо. Там навіть каву допити є час, поки воно долетить. Малюка, якщо не помиляюсь, порізало склом від вилетівшого вікна, він був в будинку недалеко від місця прильоту.
Саме так

Львів далеко від місць пусків ракет, тому його мешканці мають час сховатись. Спуститись з верхніх поверхів, відійти за дві стіни, піти з відкритого простору тощо. Там навіть каву допити є час, поки воно долетить. Малюка, якщо не помиляюсь, порізало склом від вилетівшого вікна, він був в будинку недалеко від місця прильоту.
Сумніваюсь, що у Львові хтось за три стіни бігає. У Харкові не бігають.
Коли до Епіцентру прилетіло, ми поїхали дивитися. Вже натовп стояв. А потім усі побігли, бо сказали, що ще ракета летить. Відбігли, знову повернулися. А в Джокері у кафе сиділи люди на літньому майданчику. Здається, вони так і продовжували морозиво їсти :незнаю: Війна якась не така, як у кіно показують....

Ну по Львову и Кремню тоже прилетало. Не так часто но тоже душевно. Помню как во Львове при обстреле вокзала ранило ребенка из Харькова,который с мамой поехал где безопаснее как они думали
Но не так часто....Та вы шо...

Во Львове школы, садики , вузы - тоже онлайн, без посещения?

Я ващє в ахуї від того шо комусь цікаво це просто піти подивитись)) якщо ти не медик, хулі там робить, особливо знаючи манеру росіян чекати приїзду рятувальників і пускати другу серію бімб.
С другой стороны, если бы там сказали, надо кого то отвезти в больницу, или помочь отвезти домой тех, кто уцелел и в шоке - наверно, Ирочка помогла бы. Люди мчатся на место беды с подсознательной мыслью - а вдруг чем то помогу. Моё такое мнение, могу заблуждаться, но посмотрите на Охматдет - бежали все с помощью, хоть баклажку воды , но отдать....

.....А в Джокері у кафе сиділи люди на літньому майданчику. Здається, вони так і продовжували морозиво їсти :незнаю: Війна якась не така, як у кіно показують....

По книгам и фильмам суждение ложное, как показала жизнь.
В моей жизни это первая война над моей головой и в моей стране. Не дай Боже следующая если будет - тогда я смогу оценить, такая или не такая, какая была первая...

А люди в кафе возле горящего Эпика - пир во время чумы, я бы лично подавилась....

В людей не відпрацьована навичка ховатись бо не бачать потреби для себе. Вони ж в тилу. Хай і в обстрілюваному з різною періодичністю чи інтенсивністю. "Місто велике, кудись якшо і прилетить, то не в мене".
На війні ця навичка автоматична, бо від цього залежить життя.
Напевно, так і є. Я не намагалася пояснити це з погляду психології. Поруч ринок та купа інших магазинів. Нічого навіть не закрилося.
Місто за 40 км від фронту, але кафешки, зоопарк, на пляжах зараз повно людей. Можливо у майбутньому цьому буде пояснення

Я ващє в ахуї від того шо комусь цікаво це просто піти подивитись)) якщо ти не медик, хулі там робить, особливо знаючи манеру росіян чекати приїзду рятувальників і пускати другу серію бімб
Тому що люди так влаштовані.
Навіть у мирний час ... Якщо в якомусь місті розіб'ється літак і відкриється виставка картин ... Вгадай куди прийде більше людей подивитися.

Тому що люди так влаштовані.
Навіть у мирний час ... Якщо в якомусь місті розіб'ється літак і відкриється виставка картин ... Вгадай куди прийде більше людей подивитися.
Ой, а это не я . Вы отцитировали Тирхен. Хотя, по такой жаре, может и я написала текст...
Дурно от жары.

Ой, а это не я . Вы отцитировали Тирхен. Хотя, по такой жаре, может и я написала текст...
Дурно от жары.
))) Я ошиблась с этим мультицитированием ))
Да, жарко...Хотя это же лето :квіточка: Сходите на речку. Сейчас вода просто супер :плаваю:

Назад
Зверху Знизу