Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шукаю жінку яка забере Принца Херсон до себе на ПМЖ

Я смарю - у когото прогрєс попьор.
У ТСушки ж прьот уже полтора года як🥱 а я стара страшна жирна тьотка с заячими ухами... так шо біжіт спокойно взад до ваших бєшених бабок і прочой лавочной компанії

Жена нужна в Херсон . Всегда есть еда, електричество, интернет, вода. От меня обнимашки, любовь.
Дружина потрібна у Херсон. Завжди є їжа, електроенергія, інтернет, вода. Від мене обіймашки, кохання.

Охохо, принцушка, шо ж с тобою дєлат? 🥱 такі страданія аж я не виношу уже, хоть самой собирай чумадвн та при

Жена нужна в Херсон . Всегда есть еда, електричество, интернет, вода. От меня обнимашки, любовь.
Дружина потрібна у Херсон. Завжди є їжа, електроенергія, інтернет, вода. Від мене обіймашки, кохання.

Е

Не росте тому що вона у батю родилась- 185 худа рельса і руки длінющі загребущі.
1766651185316.webp

Одна маленькая язвочка. А 36 мне будет в феврале.
Правда... Ещё забыла посчитать тараканов, но они дрессированные.:rolleyes:

Одна маленькая язвочка. А 36 мне будет в феврале.
Правда... Ещё забыла посчитать тараканов, но они дрессированные.:rolleyes:
А на яком мєстє у вас язвочка? Прінц надєєцца і тютєльку іногда прістраівать свою.

Назад
Зверху Знизу