3000 грн на місяць

штраф 1000000000 для киевстар

• Автор теми Автор теми viktor30
  • Дата створення Дата створення
Статус: Офлайн
Повідом.: 187
штраф 1000000000 для киевстар

Яскравим прикладом є нещодавнє донарахування податків на суму 1 млрд гривень, що податкові органи наклали на провідного телекомунікаційного оператора "Київстар".

Згідно з матеріалами ЛІГА.net, "Київстар" отримав більше ніж 4 млрд гривень від компанії "Ельбрус", що здійснювала роздрібну торгівлю стартовими пакетами та картками поповнення рахунку "Київстар". Компанія мала відношення до попереднього президента Віктора Януковича і нав’язувала телекомунікаційним операторам свої послуги.

"Ельбрус" була посередником між "Київстар" та реальними дистриб’юторами і брала плату за свої послуги.

У відповідь на розслідування прокуратури представники "Ельбрусу" відмовилися визнавати підписи на низці документів, на підставі яких "Київстар" відвантажував їхній компанії картки. Згідно з позицією Верховного Суду, така обставина може слугувати одним із доказів того, що транзакція була "фіктивною".

У такому випадку операції, подібні до тих, що здійснювали "Київстар" з "Ельбрусом", можуть бути визнані недійсними. Це дозволяє податковим органам вважати, що прибутки, отримані "Київстар" від "Ельбрусу", не пов’язані з витратами, зазнаними компанією "Київстар" у зв’язку з відвантаженим "Ельбрусу" товаром.

У зв’язку із цим оподаткуванню у "Київстар" підлягає вся сума виручки, а не лише прибуток від здійснення транзакції, а також компанія має сплатити штраф за нібито ухиляння від сплати податків. Проте "Київстар" уже заплатив податки на прибуток, отриманий від цих операцій.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Прослойка Курченко. Это та компания, из-за которой впервые подорожали скрейтч карты в стране (пополняшки на карточках) и стали стоить больше номинала.

вообще это конечно был нонсенс, когда пополнение счёта стало стоить дороже номинала даже на опте у офиц.поставщиков
так тогда и маржа была на карточке ... зазор был приличный.
курч добавил всего по 1 грн ;)

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

19.05.2016 Прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні щодо ухилення від сплати податків службовими особами ПрАТ «Київстар» на суму понад 2,3 млрд грн

Управлінням нагляду за додержанням законів органами фіскальної служби здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за матеріалами документальної перевірки щодо ухилення від сплати податків службовими особами ПрАТ «Київстар» в особливо великих розмірах.

Відповідно до висновків ревізорів службові особи ПрАТ «Київстар» шляхом проведення фіктивних господарських операцій упродовж 2014 року умисно ухилилися від сплати податків на суму понад 2,3 млрд грн. Кримінальне провадження розслідується слідчими органів фіскальної служби.

Управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ
Генеральної прокуратури України

я только не могу понять, почему это пивное чудо не смогло договориться и не выносить сор из избы ???
мозгов не хватило ?

я только не могу понять, почему это пивное чудо не смогло договориться и не выносить сор из избы ???
мозгов не хватило ?

А тебе не кажется, что у каждого кина есть свой режиссер ?

;)
Это и так видно.

Ты людям на форуме подробнее расписать попробуй, а то не втолкуют о чем мы с тобой ;)

Ты людям на форуме подробнее расписать попробуй, а то не втолкуют о чем мы с тобой ;)

А зачем? Посмотришь на их результаты за 1 квартал - все хорошо , все отлично .
Именно по Харькову лично я особого оттока в абонента не вижу

У мтс тоже кстати все гуд по 1 кварталу. О каких кризисах нам рассказывали ;)

А что с ним ?1-3 процента абонов . Они погоды не играют.
Они (роумеры) ударили на прибыль и oibda. По выручке наоборот все выросло в компании.

А что с ним ?1-3 процента абонов . Они погоды не играют.
Они ударили на прибыль. По выручке наоборот все выросло в компании.

А им рост прибыли совсем не нужен ?:D
И даже по твоим подсчетам, когда-то им придется списать 600к неактивных номеров

Я с тапка, подправил пост пока ты отвечал.
Не придется, второй квартал будет веселее ;)

Я всегда думал, что прибыль важнее выручки :)

Подталкивать возможно, сгонять нет.
Ты глянь сколько цоков с брендом водафон и все поймешь
А ничего, что нынешние доступные Смартфоны уже и так проигрывают по пакету услуг маленькому Реду?

А ничего, что нынешние доступные Смартфоны уже и так проигрывают по пакету услуг маленькому Реду?
у них своя ниша, да и на год активни.
НО вот и предложат тарифы ред ))) Именно предложат, а не закроют старые, как в кс.
А кс сейчас нагнут налоговики за 2014 год, после еще раз (если пивовар не успеет свалить) нагнут за 2015 год , а с кого бабло на все это брать, с абонов и новых тарифов для них.
А про кс и тарифы, я сужу по нац сетям и 1 дистрибу (разумеется все субъективно) ... в нашем регионе у кс не все так хорошо как кажется. (я не беру фрод у водафон)

Назад
Зверху Знизу