Статус: Офлайн
Повідом.: 23637
Адреса: Харків
Повідом.: 23637
Адреса: Харків
"Металіст 1925" перервав безвиграшну серію та переміг "Карпати"
Напередодні у Львові відбувся поєдинок 13 туру чемпіонату України між львівськими Карпатами та Металістом 1925.
Перемогу здобули підопічні Младена Бартуловича з рахунком 2:1.
Жорстка гра
Під час гри було багато емоцій, зокрема з боку гравця збірної Івана Калюжного, який отримав жовту картку. Він пояснив, чому так сталося.
Прокоментував Калюжний й епізод з грвцем "Карпат" Сичом, після якого власне й отримав попередження.
Присвята Андрію Полуніну
Матч з "Карпатами" для "Металіста 1925" був першим офіційним матчем після
, одного з найкращих футболістів Чемпіонату України першої половини 1990-х років. Харків’яни вийшли на матч із спеціальними футболками на честь легенди, а результативні удари приніс Денис Антюх.
Він розпочав свою професіональну кар’єру у рідній Охтирці, у складі "Нафтовика-Укрнафти", директором якого на той момент був саме Андрій Полунін. Саме йому клуб присвятив перемогу.
Головний тренер "Металіста 1925" Младен Братулович подякував гравцям за заслужену перемогу.
Після гри у Львові харківці набрали 20 очок та піднялись на сьому сходинку турнірної таблиці. Наступну гру "Металіст 1925" зіграє в гостях у Епіцентра у неділю, 30 листопада, о 15:30.
Нагадаємо,
Джерело: 057.ua
Напередодні у Львові відбувся поєдинок 13 туру чемпіонату України між львівськими Карпатами та Металістом 1925.
Перемогу здобули підопічні Младена Бартуловича з рахунком 2:1.
Жорстка гра
Під час гри було багато емоцій, зокрема з боку гравця збірної Івана Калюжного, який отримав жовту картку. Він пояснив, чому так сталося.
Арбітру потрібно врегульовувати ці емоції. У першому таймі їхній гравець із номером 21 бігав за мною і штовхав мене в спину, а в другому — плюнув у мене. Це ніхто не помічав, але все бачив, що робимо ми. Вважаю, що арбітри мають бути компетентними в таких моментах, бо цей гравець провокує всю гру. Проте нехай це буде на їхній розсуд.
Прокоментував Калюжний й епізод з грвцем "Карпат" Сичом, після якого власне й отримав попередження.
Він зробив фол, я впав. Він вдарив мене під коліно, мені було боляче, я лежав, а ще й отримав жовту картку. Я не розумію чому, адже навіть до арбітра не звертався. Але за останні матчі арбітри реагують на будь-яку мою дію саме так. Я, як капітан, ніколи не спілкуюся в грубій формі. Якщо ж когось образив — прошу вибачення. Але не можу зрозуміти, чому в кожній грі отримую незрозумілі картки.
Присвята Андрію Полуніну
Матч з "Карпатами" для "Металіста 1925" був першим офіційним матчем після
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Він розпочав свою професіональну кар’єру у рідній Охтирці, у складі "Нафтовика-Укрнафти", директором якого на той момент був саме Андрій Полунін. Саме йому клуб присвятив перемогу.
Сьогодні була дуже принципова гра. Ця перемога — для Вікторовича. Ми не мали права зіграти внічию чи програти, наголосив Денис Антюх.
Головний тренер "Металіста 1925" Младен Братулович подякував гравцям за заслужену перемогу.
Хочу присвятити цю перемогу Андрію Вікторовичу Полуніну. Це дуже було важливо для нас. І не випадково, що Денис Антюх два голи забив — він його вихованець, в Охтирці він його виховував. Хочу присвятити цю перемогу його пам’яті. Він нас теж тут, у Львові, радував своїми іграми і голами. А по матчу — дякую своїм хлопцям за таку віддачу і за таку гарну гру, я вважаю. Це — заслужена перемога.
Після гри у Львові харківці набрали 20 очок та піднялись на сьому сходинку турнірної таблиці. Наступну гру "Металіст 1925" зіграє в гостях у Епіцентра у неділю, 30 листопада, о 15:30.
Нагадаємо,
Джерело: 057.ua