Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

"Штовхав мене й плюнув": гравець збірної прокоментував емоційну гру "Металіста 1925" з "Карпатами", - ВІДЕО

Статус: Офлайн
Повідом.: 23637
Адреса: Харків
"Металіст 1925" перервав безвиграшну серію та переміг "Карпати"

Напередодні у Львові відбувся поєдинок 13 туру чемпіонату України між львівськими Карпатами та Металістом 1925.

Перемогу здобули підопічні Младена Бартуловича з рахунком 2:1.

Жорстка гра

Під час гри було багато емоцій, зокрема з боку гравця збірної Івана Калюжного, який отримав жовту картку. Він пояснив, чому так сталося.

Арбітру потрібно врегульовувати ці емоції. У першому таймі їхній гравець із номером 21 бігав за мною і штовхав мене в спину, а в другому — плюнув у мене. Це ніхто не помічав, але все бачив, що робимо ми. Вважаю, що арбітри мають бути компетентними в таких моментах, бо цей гравець провокує всю гру. Проте нехай це буде на їхній розсуд.

8_6922ca518962a.webp

Прокоментував Калюжний й епізод з грвцем "Карпат" Сичом, після якого власне й отримав попередження.

Він зробив фол, я впав. Він вдарив мене під коліно, мені було боляче, я лежав, а ще й отримав жовту картку. Я не розумію чому, адже навіть до арбітра не звертався. Але за останні матчі арбітри реагують на будь-яку мою дію саме так. Я, як капітан, ніколи не спілкуюся в грубій формі. Якщо ж когось образив — прошу вибачення. Але не можу зрозуміти, чому в кожній грі отримую незрозумілі картки.

Присвята Андрію Полуніну

Матч з "Карпатами" для "Металіста 1925" був першим офіційним матчем після
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
, одного з найкращих футболістів Чемпіонату України першої половини 1990-х років. Харків’яни вийшли на матч із спеціальними футболками на честь легенди, а результативні удари приніс Денис Антюх.

10_6922ca6ce0b36.webp

Він розпочав свою професіональну кар’єру у рідній Охтирці, у складі "Нафтовика-Укрнафти", директором якого на той момент був саме Андрій Полунін. Саме йому клуб присвятив перемогу.

Сьогодні була дуже принципова гра. Ця перемога — для Вікторовича. Ми не мали права зіграти внічию чи програти, наголосив Денис Антюх.

9_6922ca8102994.webp

Головний тренер "Металіста 1925" Младен Братулович подякував гравцям за заслужену перемогу.

Хочу присвятити цю перемогу Андрію Вікторовичу Полуніну. Це дуже було важливо для нас. І не випадково, що Денис Антюх два голи забив — він його вихованець, в Охтирці він його виховував. Хочу присвятити цю перемогу його пам’яті. Він нас теж тут, у Львові, радував своїми іграми і голами. А по матчу — дякую своїм хлопцям за таку віддачу і за таку гарну гру, я вважаю. Це — заслужена перемога.

Після гри у Львові харківці набрали 20 очок та піднялись на сьому сходинку турнірної таблиці. Наступну гру "Металіст 1925" зіграє в гостях у Епіцентра у неділю, 30 листопада, о 15:30.

Нагадаємо,

Джерело: 057.ua

Назад
Зверху Знизу