Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Штани за 40 гривень, тобто картоха

• Автор теми Автор теми IceBerg_
  • Дата створення Дата створення
Наприклад, літр молока 40 грн і кіло яблук 40 грн. Що складніше виробити?
Корова молоко кожен день дае, а яблуня яблука - раз в рiк, в кращому станi, а може й раз на 2-3 роки давати
картоха - абсолютно бестолковая еда
А шо ты кушаешь? Гречку с макаронами?

Всегда было интересно узнать, что в блюде "гречка с макаронами" является гарниром, а что основным компонентом?
Это к товарищу Ah обращайся, он же картошку не любит. Я люблю во всех её видах приготовления!

Да и вообще люди, рассказывающие, как им трехкилограммовой сетки картошки хватает на всю зиму вызывают у меня примерно такое же доверие, как люди, рассказывающие что не смотрят телевизор.
1. Хватает.
2. Не смотрю.

21.10.2024.10:57
Вес 2.348 кг
Цена 28.90 за кг.
Стоимость 67.86

Списано из ярлыка на кульке.

Залишок в кульке 7 штук.
Куплено было под селедку.
Ела 4 раза.
Видимо, было куплено 24 штуки.
Небольшие одного размера.

Да и вообще люди, рассказывающие, как им трехкилограммовой сетки картошки хватает на всю зиму вызывают у меня примерно такое же доверие, как люди, рассказывающие что не смотрят телевизор. Хотя из беседы становится понятно, что таки смотрят. Но снобизм им не позволяет в этом признаться.
Ізвінітє, шо влєз. Мнє хватаєт такой сєткі на год. Я пітаюсь по рецепту Фьодора - грєчкой с ......пєрловкой. Абсолютно нє страдаю от отсутствія картошкі. Только в суп, котрий я варю раз в 3-4 мєсяца.

Ая вєшав сліву і курагу в шоколаді. І разниє шоколадниє наркоманскіє от авк, кажись. Ніззя било оторвацца - такіє вкусниє.
Раніш прикрашала цукерками Монблан фірми Рошен.
Там хвостики обгортки як для ялинки задумані.
Зараз занадто дорогі.

Петрів Київський торт у Рості під 700 гривень за кіло чи 900 грамів, як зараз модно.
У фірмовому трішки менше. Мабуть під 600.

та ні. погуглила.
і шось не зрозуміла шо там може коштувати 750, якщо на інші їх цукерки ціна 200... теж шоколадні і тд.
питання, або монблан тепер з золота, або ті роблять з якоїсь ***ні.

Назад
Зверху Знизу