Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Штани за 40 гривень, тобто картоха

• Автор теми Автор теми IceBerg_
  • Дата створення Дата створення
Я писал что если пачка масла в Германии 250 грамм и стоит 2,25 ойро,то рядом набита цена за 1 кг ,9,00 ойро.
Если всем торгошам такое делать, то будешь целыми днями только ценники и переписывать.

да все я увидел . а ты услышал звон . да не понял о чем он . там писали именно про молоко . а не про картошку и лук . вот цену на нее всегда писали в килограммах .
Продавцам оно не нужно, значит потребуется законодательно вводить, это перечень продуктов, производители, вот где можно бабок срубить будет.

У меня пенсия без копеек 7000 гривен.
та Ви мамінька шикуєте!
а якщо серьезно, то це справді пенсія вище ніж у багатьох.
але в порівнні з цінами, просто ****.

а сьогодні я побачила сік апельсиновий. за 101 грн літр. Джаффа. А Сандора 97. О_о
і все це АТБ, бо тут більше ніхуя нема з магазинів. тільки оті де савєцкі баби ще сидять в якіхось предбанніках.

але може я шось пропустила, і середня зп та пенсія виросли.
"Також, як повідомляє Держстат, у першому кварталі 2024 року середня зарплата в Україні збільшилася на 22,5% та становить 18 903 грн." - хм. ну якщо 2 дорослих працюють то 36 тищ. ну напевно більше менш.
"У ПФУ поділилися, що станом на 1 жовтня 2024 року середня пенсія в Україні становить 5 852 гривні." - дуже мало.

короче якісь голодні ігри в країні почнуться. реально охота за акціями і тд.

.webp

2 дні тому :D
сьогодні апельсиновий сік Сандора - 97 грн. З цінником, Вітаємо вас зі святами, ваш АТБ :браво:
Мені Річ подобається, але занадто дорогий. Чи не найдорожчий.
І азербайджанський гранатовий, який вже й не завозять. Він і до війни був десь 150 за літр.

принципово купила кг апельсинів за 67 грн кг, і зроблю фреш. а не ***ню з порошка.
бо то вже ***ть перебор повний.
і діло не в 100 грн. в мене є. і на 100 л і на 2000. просто *** їм.

Мені Річ подобається, але занадто дорогий.
100 грн. Джаффа 101.
І азербайджанський гранатовий, який вже й не завозять. Він і до війни був десь 150 за літр.
але ж то зовсім інше. там ціна більш менш обоснована.

а сьогодні я побачила сік апельсиновий. за 101 грн літр. Джаффа. А Сандора 97. О_о
і все це АТБ, бо тут більше ніхуя нема з магазинів. тільки оті де савєцкі баби ще сидять в якіхось предбанніках.
у нас соков нормальных нет (кроме томатного) все норовят еще сахара домешать, сравни состав с польским Hortex в АТБ
але може я шось пропустила, і середня зп та пенсія виросли.
"Також, як повідомляє Держстат, у першому кварталі 2024 року середня зарплата в Україні збільшилася на 22,5% та становить 18 903 грн." - хм. ну якщо 2 дорослих працюють то 36 тищ. ну напевно більше менш.
"У ПФУ поділилися, що станом на 1 жовтня 2024 року середня пенсія в Україні становить 5 852 гривні." - дуже мало.
не минималка поднялась и кешбек включили + налоги повысили? еще работникам с отсрочкой надо платить больше или решать за них в ТЦК
короче якісь голодні ігри в країні почнуться. реально охота за акціями і тд.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
сравнивай если скучно)

принципово купила кг апельсинів за 67 грн кг, і зроблю фреш. а не ***ню з порошка.
бо то вже ***ть перебор повний.
і діло не в 100 грн. в мене є. і на 100 л і на 2000. просто *** їм.
Можна навіть ручною крутилкою.
Ріжеш апельсин навпіл та треш гострими гранями чи як їх мовою. :(

100 грн. Джаффа 101.

але ж то зовсім інше. там ціна більш менш обоснована.
Ура! Ціна обгрунтована, а грань без гугля не перекладу.
Годину тому з двоюрідним виключно мовою спілкувалась довго.
Він інколи випадав з колії, я йому - стоп, лошадка! Назад!

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
сравнивай если скучно)
зараз погода дуже погана.
роботи не має.
сиджу на хаті. лень було їздити на базу де кухня.
думаю походжу по магазинах, подивилась і очі повилазили.
так я не знала цін, бо купувала тільки те чого у нас немає. типу креветок, печень трескі, лосось, сир брі і тд. а на них ціни як були так і залишились. змін ніяких
тобто шо я візьму на канапки ото все, і заїм креветками.... шо пожарю картошки, капусти з яйцями. ціна однакова вийде. йобнутись.

Назад
Зверху Знизу