Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Штани за 40 гривень, тобто картоха

• Автор теми Автор теми IceBerg_
  • Дата створення Дата створення
наверное ты не увидел, что предложили переходить на ценники в граммы.

Что мешает нашим торгашам писать на ценнике ....... ценой за граммы.В Польше и Германии точно такое есть.
да все я увидел . а ты услышал звон . да не понял о чем он . там писали именно про молоко . а не про картошку и лук . вот цену на нее всегда писали в килограммах .

Что мешает нашим торгашам писать на ценнике ....... ценой за граммы.В Польше и Германии точно такое есть.
Я писал что если пачка масла в Германии 250 грамм и стоит 2,25 ойро,то рядом набита цена за 1 кг ,9,00 ойро.

Якщо в магазині нічого не купляти, то ціни здаються нормальними)))))
Можно дивитись, не купляючи, якщо пам'ятати попередні.

Між іншим, атб спромігся поставити в акцію Амаретто не по 145 як зазвичай, а по 140.
Від себе відірвав, а мені не потрібно. У мене ще Тайни знахарки є. :)

Можно подсчитать. Но надо немного времени потратить и калькулятор чтобы был
В "Крае" (или как там тот гипер за Алексеевкой назывался?) одно время на ценнике рядом указывали цену за килограмм либо литр.

Новшество продержалось с полгода, не дольше.

У нас такого катма, а було б корисно.
А було ж!

В "Крае" (или как там тот гипер за Алексеевкой назывался?) одно время на ценнике рядом указывали цену за килограмм либо литр.
Краина, Ашан, и МЕТРО рядом - все были с такими ценниками, очень удобно

Яйця? Щось не пам'ятаю.

От ми до них - за ковбасою, вони до нас - за сиром - це було.
Це дуже давно було, років 40 тому.
Ми навіть з Білорусії їх везли.
У той рік і цибуля не вродила.
Що трапилось, вже не скажу
.І посуд емальований з білгороду везли.
Всі щось возили туди-сюди.
Навіть німці гедеерівські щось натуральне. Ми з ними співробітничали.

и до них - за ковбасою
Колись мій батя їхав з Суджі, від свого другана-агробізнесмена, і там його навантажили м'ясоковбасними виробами. Довезли машиною до Гоптовки, далі він мав перетнути кордон, і далі додому на автобусі. *****и випустили, а наші погранці сказали: не можна таку кількість м'ясного, залишайте\викидайте!
Батя сказав: ***** ваш кордон! Сяду тут і буду їсти, допоки не з'їм, але не викину і не віддам! Погранці побачили, що дід налаштований серйозно - сказали: *** з тобою, йди вже!
МИ, коли вдома скуштували ті балики та інші делікатеси, сказали: правільно, батя! Вони таки ахуїтєльні були.

это вы с калькулятором ходите по магазинам ? . никто его не носит с собой . разве что в телефоне он есть . но я никогда и никого не видел чтоб кто-то стоял у витрины и подсчитывал стоимость 1 литра молока .
Я про калькулятор в смартфоне. Если задаться целью, то можно и высчитать

вибачайте, ніхера, просто лук пакується по-італьянські
1732537955909.png
Вєрно, настоящіє мачо послє тово, как снімут колготкі с любімой жєнщіні, тотчас пакуют в ніх лук і чєснок для піці.

Колись мій батя їхав з Суджі, від свого другана-агробізнесмена, і там його навантажили м'ясоковбасними виробами. Довезли машиною до Гоптовки, далі він мав перетнути кордон, і далі додому на автобусі. *****и випустили, а наші погранці сказали: не можна таку кількість м'ясного, залишайте\викидайте!
Батя сказав: ***** ваш кордон! Сяду тут і буду їсти, допоки не з'їм, але не викину і не віддам! Погранці побачили, що дід налаштований серйозно - сказали: *** з тобою, йди вже!
МИ, коли вдома скуштували ті балики та інші делікатеси, сказали: правільно, батя! Вони таки ахуїтєльні були.
Наші таможенники завжди гнидами були, на жаль.

А у тебя трусы на вес или по штучно продаешь?)

На тему советского качества: купила колготЫ за 40грн. в 2010, еще работала в букмекерке - спекулянт вроде советского приходил с рук продавал, этой зимой немного зашила впервые за все время и можно ещё носить, сколько это моим колготам - 14 лет.
...мабуть між ніг штопані-перештопані

А у тебя трусы на вес или по штучно продаешь?)
Ты все понять не можешь, главное не трусы, а что в трусах, хорошо кстати продается, главное товар качественно преподнести и главное тем кто в нем нуждается.

Назад
Зверху Знизу