Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Штани за 40 гривень, тобто картоха

• Автор теми Автор теми IceBerg_
  • Дата створення Дата створення
Што ві знаєтє за жір на жопі....

*грусно вздохнула , вспоми

3 літра олії???? Карандаші для губ??? 😲
А что не так?
Из всего рисования на морде только губы крашу. Карандаш для контура.
А олія тоже гроші опять стоит.
Еще и приловчились 850 грамм, 920... и берут за єто вот все уже и по 70 гривен за бутилку.
Я в Агромоле честную трехлитровку купила.
Буду зимой постные борщи варить, як справжній олігарх.

мене нудить від них вже.
бо всі ігри де є траси хоч машинок хоч літачків, ця єбана гра пабг і проче. я пройшла разів по 100.
значит то не твой жанр
пробуй подобарать помоему придумали все от стратегии до сесионого выживача от маньяка/чудовища с прокачкой
от рыбалки до симсов
от охоты до карточных
хренова туча Roguelike до хз шахмото-шашек каких нибудь

у мене таке враження шо ви їсте одні кашки. :D як добре шо вам то смачно. бо я любі каші просто ненавиджу.
Це моє снідання. Вівсяна каша з різними ягодами з пакетику.
Суміш 40 грамів залити окропом.
І дати загуснути. Це маненька піалка. Я ще шматочок масла кладу. Мо піде кудись у мене додатком до ваги.
Гречану кашу не дуже. Але тре їсти, якщо куплена.
В мене її обмаль. Рис краще йде, якщо не лінуюсь плов приготувати.
А так якщо котлети коли, то взагалі частіше з хлібом. :)
Ось кіселю хочу наварити.
Є малиновий джем. На ньому.

значит то не твой жанр
пробуй подобарать помоему придумали все от стратегии до сесионого выживача от маньяка/чудовища с прокачкой
от рыбалки до симсов
от охоты до карточных
хренова туча Roguelike до хз шахмото-шашек каких нибудь
ігри взагалі не мій жанр.
але моя робота(
все те що я маю робити постійно, щоб не було перерв в осінне зимовий період, коли дуже погана погода, і втратчаються навичкі у руках.

А что не так?
Из всего рисования на морде только губы крашу. Карандаш для контура.
А олія тоже гроші опять стоит.
Еще и приловчились 850 грамм, 920... и берут за єто вот все уже и по 70 гривен за бутилку.
Я в Агромоле честную трехлитровку купила.
Буду зимой постные борщи варить, як справжній олігарх.
ААаа...як 3х літровка то ок... просто нам літрушки фатає місяца на 3...😳

І карандашів фатає на много місяцов😳

штани массімо дуті тепер лосіни.
звісно шо знаю :D
життя то є біль
Так це добре.
Гірше, як по тобі не тільки штани їздять, а навіть те, що під штанами.
І ці пояси й резинки до такого приводять нервову люлину...
Йой! Добре все, що добре кінчається. На даний час.

ААаа...як 3х літровка то ок... просто нам літрушки фатає місяца на 3...😳

І карандашів фатає на много місяцов😳
Мені теж надовго тієї олії.
Але хай стоїть. Мо буду блини, чи той оладки готувати. Буде на чому жарити.
Й сусідкам сказала - біжіть до мене по олію, як раптом закінчиться.

А олівець повинен викручуватись, бо я лінива стругати. То як бачу, то купляю.

я за цей час майже на 10 кг поправилась.
була до 50. стала до 60 кг.
воно якось і не видно по мені. а захотіла одягти речі які купувала у Европі, гарні такі і блін далеко не дешеві. і офігіла. так... в обтяжечку :D
ще трохи і треба буде інше авто покупати, бо у джип не влезу :D
потім подивилась на скільки я то нажрала. і очі аж повилазили. там суми колосальні. ще одна автівка.
ітог. мінус речі. мінус машина. ПЛЮС жир на жопі. :ги:

а тут люди пишуть, що живуть в місяць на такі зп, шо просто жах.
і мені ото якось жаба почала душити. але все одно сьодні пішла до магазину.
ну то капец :незрозумію::ніні:

і вирішила шо мені треба мотивація не жрати.
Єто от нєрвов, к сожалєнію.

А Шмыгаль он чей человек?
Ві меня простите, но я задал конкретній вопрос, которій звучал примерно так "был бы дещевле картофан если бы президнет был другой".
Вы ше в ответ, к сожалению, как большинство, начинаете кидаться фамилиями, что на слуху.

Вмес с тем общий посыл понятен. Мы все дартаньяны, а они там плохие на мешке с баблом сидят а нам не дают.
Так вот я просто напомню, в 19 году именно на волне такого хайпа Зелик уделал Пороха.
Даже риторика была один в один. Только были не Зелик, Шмыгаль и Ермак, а Порох, Гройсман и Свинарчуки.
От реально, бери щас, просто меняй фамилии - даже текст хейта переписывать не придется.

Картошка была по обычной цене, пока рашье не стало лупить по Сумской области конкретно.

А вот как получилось, что в этом сезоне цена на Конячем началась с 15 , а потом везде полезло вверх невообразимо, не знаю.
Я могу пюре и из пакетика скушать, добавив туда дорогущего масла шматочок.

Картошка была по обычной цене, пока рашье не стало лупить по Сумской области конкретно.
думаю не в этом причина, они и раньше лупили конкретно, а вот то что в прошлом году ее отдавали фактически даром по 3 грн, никто не захотел с ней связываться, у нас не первый год такое, каждый планирует на свое усмотрение.

...одна з причин,це майже не стало огородників,які готові були здавати картоплю за копійки, аби її продати,хоч по якій ціні

А вот как получилось, что в этом сезоне цена на Конячем началась с 15 , а потом везде полезло вверх невообразимо, не знаю.
Я могу пюре и из пакетика скушать, добавив туда дорогущего масла шматочок.
да все просто, если за твою работу платят мало, то ты не будешь этим заниматься. А сельское хозяйство это еще и планирование, что и куда вложить, чтоб получить максимальную прибыль.

...одна з причин,це майже не стало огородників,які готові були здавати картоплю за копійки, аби її продати,хоч по якій ціні
после того как в прошлом году по 3 грн скупали, естественно никто в этом году не стал спину гнуть.

после того как в прошлом году по 3 грн скупали, естественно никто в этом году не стал спину гнуть.
...обстріли у прикордонні теж вплинули,люди з сіл повиїджали,нікому стало цим займатися

Назад
Зверху Знизу