Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Вже давно була до 35 гривень. Мать зараз ще дорожча. Тре' придивитись.вроді коштувала грн 10-15.
і взагалі. шо з цінами?
то все ок і я давно не була в магазині?
чи то просто ціни в АТБ через регіон такі ебануті?![]()
скільки зараз коштує місячний кошик їжі.Вже давно була до 35 гривень. Мать зараз ще дорожча. Тре' придивитись.
Офіційно не знаю.скільки зараз коштує місячний кошик їжі.
реальний кошик)))
не самих дешевих і без самих дорогих продуктів?
Флакон зеленки 60 мабуть.сигареты забыла по сто..
а медицина?-савсем ахуевшие..
так не офіційно ж.Офіційно не знаю.
ви ж полюбляли лікериФлакон зеленки 60 мабуть.
мабуть дохєра... шось останні два місяці єлі-єлі в пенсію влазю, при умові що обідаю в частині. М'яса та круп не купую - дитина підкинула. Правда, в минулому місяці зчеплення міняв, на 2 зимові гуми вже в жінки брав... Мінус за винайм житла, по тищі в тиждень на газ... Короче, куда тищ 12 дівається - х/з.а скільки коштує їжа на місяць.
это ж сколько можно было вкусняшек накупить за эти потраченные впустую бабкиУ мене цигарки купу грошей виймають
Вкусняшки нервы не лечат.это ж сколько можно было вкусняшек накупить за эти потраченные впустую бабки![]()
Нужно было купить зеленку в аптеке. Хоть цену узнала.ви ж полюбляли лікери
У некурящих тоже нервы есть.Вкусняшки нервы не лечат.
Они их водкой лечат. А я майже не пью. И сезон пива закончился -раз в месяц в Маринелле.У некурящих тоже нервы есть.
А если не лечат алкоголем?) так и спиться можно. Просто надо иметь силу воли)Они их водкой лечат. А я майже не пью. И сезон пива закончился -раз в месяц в Маринелле.
та якось да.шось останні два місяці єлі-єлі в пенсію влазю
хтось пьє зеленку?ви ж полюбляли лікери