Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Штани за 40 гривень, тобто картоха

🟡 15:48 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
  • 🟡 15:48 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
зараз погода дуже погана.
роботи не має.
сиджу на хаті. лень було їздити на базу де кухня.
думаю походжу по магазинах, подивилась і очі повилазили.
так я не знала цін, бо купувала тільки те чого у нас немає. типу креветок, печень трескі, лосось, сир брі і тд. а на них ціни як були так і залишились. змін ніяких
тобто шо я візьму на канапки ото все, і заїм креветками.... шо пожарю картошки, капусти з яйцями. ціна однакова вийде. йобнутись.
Зараз народ вивчає акції у мережах. З пенсіями середня і вище.
Серед знайомих одна тільки -а мне все равно, я не смотрю.
Як раз на межі середньої.
Але там є й дещо інше. :)

• 🟡 15:48 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
Зараз народ вивчає акції у мережах. З пенсіями середня і вище.
і це правильно. навіть якщо висока зарплатня. бо спускати все на унітаз, не варто.
Серед знайомих одна тільки -а мне все равно, я не смотрю.
якась дура. пардон.
тільки в постсавєцкий країнах модно купити задорого те, що за кутом дешевше.
тіпа рівень прибутку так показують :D

а сьогодні я побачила сік апельсиновий. за 101 грн літр. Джаффа. А Сандора 97. О_о
і все це АТБ, бо тут більше ніхуя нема з магазинів. тільки оті де савєцкі баби ще сидять в якіхось предбанніках.

принципово купила кг апельсинів за 67 грн кг, і зроблю фреш. а не хуйню з порошка.
бо то вже блять перебор повний.
і діло не в 100 грн. в мене є. і на 100 л і на 2000. просто хуй їм.
Як відмиваті апельсиновий сік зі штанів, почитали вже, маю надію?

з того шо побачила, напевно вже ні. то на тиждень
майже весь асортимент почитається від 90-100 грн. на всьо.
Что-то мне подсказывает, что это та же ж*па, что и с водой у вас была, с ценой на водоснабжение.
Я тогда не стала писать , потому что ваше местонахождение не то что угадывалось, а точно определялось, без вариантов.

Вот, с ценами на продукты - примерно то же самое.

Условно говоря, в качестве примера:
мясо-сало в Покровске -- и мясо-сало в Харькове -- и мясо-сало в Тернополе = будут стоить по разному.
Цена разная в зависимости от района/близости фронта и т.п.
Маркетов это касается так же, как и базаров/базарчиков.

Маркетов это касается так же
можливо. якось в Днірпі подивлюсь.
але то шо мене вкурвило, а саме картошка та пельсиновий сік, то на оф. сайті АТБ написано. тобто ті ціни всюди, я так розумію.

але людям і так тут важко, хоч би якось їм то спростили. комуналка та продукти заоблачні просто.

зараз погода дуже погана.
роботи не має.
сиджу на хаті .. купувала тільки те чого у нас немає. типу креветок, печень трескі, лосось, сир брі
"Куда приятнее чистить на кухне картошку, скатывать кнедлики и возиться с мясом, чем под ураганным огнем противника, наложив полные подштанники, орать: "Einzelnabfallen! Bajonett auf!"
©Гашек

але людям і так тут важко, хоч би якось їм то спростили. комуналка та продукти заоблачні просто.
Цінова лінійка ще досить довга. Ще є куди падати в уподобаннях.
Ще чекає обідраний курячий ... до ребер на бульйон з гуманітарною гречкою.
Це трішки втішає.
У 90-х такого не було.
Або бери, або як немає грошей, то іди собі геть.

ну так. є ще Своя Лінія.
але ж то напевно взагалі херня рідкісна.

а ваш раціон з чого складається? які уподобання?
Я взагалі небагато їм.
Якщо сьогодні

Вівсяна кашка з пакетика зі шматочком масла. Перед нею кава з таком. :)
Гречана каша з тушкованою свининою
1 бутерброд з грудинкою
Впродовж дня чорний виноград
В якості смаколиків 2 маринованих огірочка
Ще чай пила з маненькими пончиками із залишку тіста з атб.

Все це по парі-трійці столових ложок.

Написано в вільному порядку, а не так як їлось.

Хліб майже не їм.
Те що я кажу пончики, то було грам 100 готового тіста. Може трішки менше.

Перед нею кава з таком.
що таке ТАК?)))
із залишку тіста з атб
а це як?)))

бляха зовсім з життя випала

не ну нормальний раціон. в принципі.
а як ви 7 тищ свої розходуете? ну комуналка, їжа і тд. в місяць.
дуже цікаво якщо чесно.
як навчитись так контролювати свої розходи.

не ну нормальний раціон. в принципі.
а як ви 7 тищ свої розходуете? ну комуналка, їжа і тд. в місяць.
дуже цікаво якщо чесно.
як навчитись так контролювати свої розходи.
А мені мало потрібно іншого.
Одяг купую у секонді.
Взуття вже не рікер а щось наше або Китай.
Трішки на косметику.
Цигарки забирають гроші.
Але ліки майже нічого, бо з цигарками не так нервую. :)
Планів на майбутнє у мене нема, бо нема майбутнього.
Зважаючи на мій вік.
Квартира найдорржча зазвичай у січні. Тре перетерпіти.

Я б могла ще щось зекономити, якби жила з готівки. Розклала б грошики по тижнях і жорстко контролювала.
З карткою гірше, якщо є залишок. Завжди є чим розплатитись, тому інколи спокушаюсь на не зовсім потрібне.
Тричі на місяць звожу дебет с кредитом, мо вже пора жорсткіше з бажаннями.

Одяг купую у секонді.
Взуття вже не рікер а щось наше або Китай.
Трішки на косметику.
це взагалі можна не рахувати, тому шо це дійсно можна або в секонді купувати або взагалі носити те що віддали, або роками одне і теж.

я маю наувазі те, без чого важко або неможливо прожити. їжа, квартира, звязок і тд.

це взагалі можна не рахувати, тому шо це дійсно можна або в секонді купувати або взагалі носити те що віддали, або роками одне і теж.

я маю наувазі те, без чого важко або неможливо прожити. їжа, квартира, звязок і тд.
Поки що вистачає.
Мені не вистачає мрій.
Або навпаки -розуміння, що годі мріяти. Що нічого більше не буде.
Ось у мене в квартирі лінолеум під дерево.
Я люблю на нього дивитись.
Але зробила дурницю - у більшій кімнаті постелила якийсь з орнаментом.
Все думала поміняти, а тепер вже й пізно. І так мені шкода, що мрія є, а часу нема. Нема сенсу тепер.
Пізно.

Планів на майбутнє у мене нема, бо нема майбутнього.
а тепер вже й пізно. І так мені шкода, що мрія є, а часу нема. Нема сенсу тепер.
да ви шо таке писати. поки ви живите, то є майбутне. хоч кілька днів, але вони є.
а у вашому випадку, то в роках

Поки що вистачає.
Мені не вистачає мрій.
Або навпаки -розуміння, що годі мріяти. Що нічого більше не буде.
Ось у мене в квартирі лінолеум під дерево.
Я люблю на нього дивитись.
Але зробила дурницю - у більшій кімнаті постелила якийсь з орнаментом.
Все думала поміняти, а тепер вже й пізно. І так мені шкода, що мрія є, а часу нема. Нема сенсу тепер.
Пізно.
Справа не в тому скільки років, справа в чомусь іншому.
Батько моєї подруги помер не дожив декілька місяців до 93 років. Ток от, я його бачила останній раз живим, коли йому було 88 років, і він хотів летіти в Ніццу на конференцію. Не полетів, бо ковід завадив.
І ще згадала, десь в 2012-2013 році до мне в турагенцію прийшла туристка 1938 року народження і замовила автобусний тур в Угорщину. І наступні три роки літала в Карлови Вари щорічно.

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу