Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Штани за 40 гривень, тобто картоха

• Автор теми Автор теми IceBerg_
  • Дата створення Дата створення
Це жах всіх кацапів - Єлєна БудьтєЗдорові Малішєва. Тобто іронія без префіксів.
І який стосунок 'жах всіх кацапів' має, до того що я масло купила за 75гр., яке в 'Класі' продавали по 55гр. Просто цікаво.

Дякую за відповідь.
Я таке масло також купила, але за 75 гривень.На випічку, маю надію, підійде.
Чисто для поїсти мені на ХФ порекомендували Молокію.
Виробника не знаю, вчора перевірила - тільки в атб є.
Раніше скуштувала - сподобалось.
82% в рожевій упаковці.
Мабуть, за ним полювати буду.
Ну і Волошкове поле ще.
Тре провести експеримент з посадівським Хуторком. Сметана мені подобається. Масло бачила тільки у Посаді.

І який стосунок 'жах всіх кацапів' має, до того що я масло купила за 75гр., яке в 'Класі' продавали по 55гр. Просто цікаво.
Я вам побажав доброго здоров'ячка, бо воно вам знадобиться, якщо таке масло їсти. А так-то я хотів би, щоб ви і Нужно подумать мали змогу не думати, де купити масло дешевше, а просто купували одразу нормальне, Волошкове поле чи Білоцерківське.

Вироблено у Чутові Полт.обл.
Солодковершкове "Елітне" 82%.
Продавали по акції біля 55 гривень за пачку 180 грамів.
Люди брали і я взяла.
Дома покуштувала.... взяла кота в мішку.
Ще може Свою лінію спробую колись. Бо хоч з олією їж солодку кашу.
Масло Своя лінія єдине без консервантів, хоча смак не дуже-дуже виражений. Так само олія Своя лінія не рафінована реально не екстракція гексаном. Немає гострого смаку та їдкого запаху при випіканні. На рахунок цін, то придбав китайський електронний наручний годинник на батарейці за 67 грн на Temu з дармовою доставкою. Без змінної батарейки то взагалі там 38 грн.

с весны по многим продуктам добавилось к цене процентов так 20. Из того шо помню , цены на базаре - сыр комо традицийный 375 грн/кг, яблоко-груша 36 грн/кг, капуста квашенная - 80 кг, масло подсолнечное короливський смак - 70 грн,
хотя сгущенка и макароны пока на месте

с весны по многим продуктам добавилось к цене процентов так 20. Из того шо помню , цены на базаре - сыр комо традицийный 375 грн/кг, яблоко-груша 36 грн/кг, капуста квашенная - 80 кг, масло подсолнечное короливський смак - 70 грн,
хотя сгущенка и макароны пока на месте
Про сгущенку не скажите.
Весной в Классе покупала Полтавчанку какую-то супер-экстра. Полная цена не больше 80. А сейчас перескочила за 100.
Вся молочка подорожала.

Пока ви тут про дорогоє масло трьотє - у нас какойто хуй чєрнозьом тиріт в промишлєних масштабах. :(

IMG_20241125_104824.jpg

Ето уже четверта ділянка.

вчера морковку брал в АТБ нормальную по 26 гр. . лук по 15 гр. .
а молоко пидоры - производители умышленно упаковывают кто во что горазд . и по 870 гр. и по 920 грамм . но нету по одному литру НИ У КОГО . это чтоб покупатели не смогли подсчитать у кого дешевле или дороже именно 1 литр .
Что мешает нашим торгашам писать на ценнике стоимость товара за кг рядом с ценой за граммы.В Польше и Германии точно такое есть.

Что мешает нашим торгаши писать на ценнике стоимость товара за кг рядом с ценой за граммы.В Польше и Германии точно такое есть.
зачем, это рекламный трюк, или чтоб перестали брать кг, и стали покупать штуках картошку?

зачем, это рекламный трюк, или чтоб перестали брать кг, и стали покупать штуках картошку?
Я в штуках и покупаю картошку, лук и морковь.
Сейчас люди и яблоки поштучно покупают. Я 9 больших.
Только на этот товар цена за 1 кн.
Сыр и колбаса за 100 гр

Если дальше так пойдет, то можно и за 10 гр ставить.

Я в штуках и покупаю картошку, лук и морковь.
Сейчас люди и яблоки поштучно покупают. Я 9 больших.
Только на этот товар цена за 1 кн.
Сыр и колбаса за 100 гр

Если дальше так пойдет, то можно и за 10 гр ставить.
Кокос по грамам продають.
Не я.

Назад
Зверху Знизу